Mert pont most igen jól jönne egy európai szövetséges.Miért tenne szívességet neki?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert pont most igen jól jönne egy európai szövetséges.Miért tenne szívességet neki?
Ukránok csoportosulnak egy elhagyott/kilőtt orosz pszh mellett. A közeledő tankokról azt feltételezték, hogy saját erők.Nem értem. A bandázók oroszok v. ukránok? Mert a hk.-n, még a 320x240 es felbontás ellenére is látszik a fehér z.
Itt már minden lehet. Sok európai vezető győzködte Putyint, s nem tudjuk miről? Amit nyilatkoztak az a fedősztori.Érdekes gondolatot olvastam a Mandineren:
Azért halad lassan Mariupol, mert Macron megkérte Putyint, hogy ha nem is engedi ki a francia, stb. zsoldosokat, de legalább a választás után legyen, amikor kiderül, hogy ott vannak, hogy ne kavarjon be neki. Lehet benne valami.
Mit gondoltok?
Tisztelt koros páncélos Úr!Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️Финляндия захотела в НАТО? Российские ракетные комплексы уже выехали к финской границе, - Daily Mail. Британская Daily Mail показала видео, как российское тяжелое вооружение, включая ракетные комплексы, движется к границе с Финляндией якобы несколько часов спустя, после того, как вчера...t.me
Egy katonának igen.Megtanulni a lesállást mondjuk 1 hét.
1 nap elmélet a többi gyakorlat.
Nagyon sok videó volt 2014-16-ban.Talán pont ennek a sok videónak a negativ eredménye Mozgovoj,Givi,Motorolla és Zaharcsenykó halála.Viszik a showt. De azért jó látni ruszki tévékben, hogy az DNR is keményen nyomul. Nincsenek lemaradva a csecsenektől, csak vhogy nem lesz belőlük videó.
Miért ukrán? Ez nem baráti tűz volt.aztaqva! ezt meg nem lattam, durva nagyon. Teljes nyugalommal vartak a tankot. A tankbol meg nezelodott is kifele egy katona. En mondjuk nem lattam a tankon jelolest, se Z-t se V-t, szoval nagyon valoszinu ukran tank lehetett. TizenX ember kozul csak eszrevette volna valamelyik, ha orosz a tank. Hihetetlen.
Még egy gondolat: Franciák vizsgálják Bucsát. Lehet összefüggés. Én csak agyalok.Itt már minden lehet. Sok európai vezető győzködte Putyint, s nem tudjuk miről? Amit nyilatkoztak az a fedősztori.
A lényeg:Tisztelt koros páncélos Úr!
(alias Öregtankos)
Szeretném megköszönni a sok hasznos videót, képet, stb..., de!
nekem ez a bikfanyelv (orosz/ukrán) nem megy, szóval egy fél sorban írjál már infót a hírek mellé, hogy mégis ki/hol/mit/mikor/hányszor/ a nőket is 2x...
vagy egyéb kommentárt légyszíves.
Thx.
Változatlanul, a háború kezdete óta figyelik Transznisztriát, illetve az ottani orosz haderőt, (bár az invázió kezdetén ott tartózkodó 2000 orosz katonától nagyon nem kell tartaniuk) mivel attól félnek, hogy onnan az orosz haderő hátba támadja őket, de nemcsak az ukránok hanem az USA valamint a Nyugati hatalmak is figyelik a Transznisztriába történő orosz szállításokat esetleges orosz csapat mozgásokat...Rossz szokásom mindig visszatérni régi rögeszméimhez.
Ukrainian border guards increased security on border with so-called Transnistria and Belarus Skytok,Chernihivs'ka oblast - Ukraine Interactive map - Ukraine Latest news on live map - liveuamap.com
Ukrainian border guards increased security on border with so-called Transnistria and Belarus. Live Universal Awareness Map Liveuamap is a leading independent global news and information site dedicated to factual reporting of a variety of important topics including conflicts, human rights issues...liveuamap.com
Veled beszélgettünk @Wilson tegnap vagy pár napja, hogy van-e esélye annak, hogy a háború átsodródik Transznisztria területére. Még mindig marad az az álláspont, hogy Ukrajnának ez olyan diplomáciai konfliktus lenne, ami nem elképzelhető/csekély valószínűségű?
Az Ukránok amit elismertek eddig az 20k nyugati katona.Ha arra célzol, hogy nyugati elit katonák csinálják, akkor sok kellene ott legyen. Akkor elkerülhetetlenül lennének közülük halottak és foglyok.
Egy katonának igen.
Visszakérdezek....
Ez a taktika miért nem működött az elmúlt 8 évben, ha ugyan az-az emberanyag?
Amiről a finnek azt mondták, hogy ők nem tapasztaltak ilyen orosz csapat mozgásokat....A lényeg:
Finnország csatlakozni akar a NATO-hoz? Már úton vannak az orosz rakétarendszerek a finn határ felé - Daily Mail.
A brit Daily Mail videót mutatott be orosz nehézfegyverzetről, köztük rakétarendszerekről, amelyek a finn határ felé tartanak, állítólag órákkal azután, hogy a Kreml tegnap figyelmeztette a finneket a NATO-hoz való csatlakozásra.
Nem akartam kiírni....
De miért is?A francia közvélemény oroszpárti?Érdekes gondolatot olvastam a Mandineren:
Azért halad lassan Mariupol, mert Macron megkérte Putyint, hogy ha nem is engedi ki a francia, stb. zsoldosokat, de legalább a választás után legyen, amikor kiderül, hogy ott vannak, hogy ne kavarjon be neki. Lehet benne valami.
Mit gondoltok?
Azt írták egy cikkben, hogy az USA-ban már képzik az ukránokat a használatára. Igaz, Nem igaz.Nem fogják meglépni.
Egyrészt ezek is kiképzést igényelnek, ami idő, másrészt pedig ha amerikai BMekkel elkezdik lőni az orosz anyaföldet sikerrel, akkor az oroszok taktikai nukival fogják megfőzni az indítási helyet. Merthogy fogalmuk nem lesz, milyen fejrész jöhet az eszkaláció ezen szakaszában. És ha egy ATACMS Moszkva irányába röppen.... hát ott új világ jön.
Az ATACMS ugyanaz a szint, mint egy F-15. High end eszköz, az átadása az oroszoknak olyan probléma lenne, amire nem tudnának igazán máshogy reagálni.
Az más volt. Akkor köréjük szőttek egy f.sza kis toborzókampányt. Többet szerepeltek 40 perces kisfilmekben a donbasszi traktoristákkal, mint senki más a 8 éve kezdődött háborúban. Motorola, Givi kiemelt célpontok voltak. Valahogy megértem. Zaharcsenkó más kérdés. De ezek a 45 percesek nagyon jók voltak, remek kép és zenei anyaggal. Hasonlókat most csak az orosz tvkben látni, ide egy se került fel sajna. Viszont nem helyi hősös már a háború sem. Azért a tank parancsnokával - ha még él - remélem a buli után lesz egy interjú! Megérdemelné. Főleg, hogy több oldalról készültek felvételek.Nagyon sok videó volt 2014-16-ban.Talán pont ennek a sok videónak a negativ eredménye Mozgovoj,Givi,Motorolla és Zaharcsenykó halála.
És ez bizonyított, vagy csak feltevés?Nem a francokat nem... NE vicceljünk már, kaptak ezek Jarovivben el is lett mondva hogy sanszosan egy raklap brit meg amcsi ottmaradt. Azok közt gazdagon volt én fixre veszem Delta, SAS, meg Royal Marine, SEAL is...
talán a legjobb választás,hiszen a franszoák azok akik igazából "függetlennek" tekinthetők (szerintem), nem bólogatnak minden marhaságra mint a németek,és mint a gyalog galoppban is elhangzott "hülye angolok,angol hülyék" .. szóval a viccet félretéve nem pogóznak annyit mint az angolok,vagy a lengyelek,atomhatalom is,meg azért elég jelentős szerepet tölt be Európában és megvan a szavának a súlya,szerintem egy elég jó választás lenne,hiszen a legkevésbé vádolhatóak részrehajlással az európai "hatalmak" közül,talán még az olaszok is ide sorolhatóak lennének.Még egy gondolat: Franciák vizsgálják Bucsát. Lehet összefüggés. Én csak agyalok.