W
Wilson
Guest
Felszokott nézni a fórumra de gondolom annyira már nem foglalkoztatja a dolog....@kamm is lejárt egy ideje a ban, de eltűnt teljesen! Szerintem már visszatérhetett a gyűjtögető, halászó-vadászó életmódhoz!
Felszokott nézni a fórumra de gondolom annyira már nem foglalkoztatja a dolog....@kamm is lejárt egy ideje a ban, de eltűnt teljesen! Szerintem már visszatérhetett a gyűjtögető, halászó-vadászó életmódhoz!
Jót tenne mindnyájunknak egy ilyen ban. Leszoknànk a fórumról....Felszokott nézni a fórumra de gondolom annyira már nem foglalkoztatja a dolog....

Amilyen az emberi természet oakkor találna helyette mást...Jót tenne mindnyájunknak egy ilyen ban. Leszoknànk a fórumról....![]()
Ezér' min 2hónap

Kérhetnék valami definíciót a hangulatkeltés bűntettére?
Megint valakit karóba húztak az miatt,vagy beidézné az inkriminált kommentjét a bűnösnek egy modi?
Nem a törvényszéket bírálom,csak ,hogy tudjam mi a hangulat keltés.
Köszi.
kamm él és virul szerintem hamarosan visszatér....@kamm is lejárt egy ideje a ban, de eltűnt teljesen! Szerintem már visszatérhetett a gyűjtögető, halászó-vadászó életmódhoz!
Nem hiányzott senkinek szerintem...kamm él és virul szerintem hamarosan visszatér....
Erről nem tudok nyilatkozni nekem nincs vele semmi bajom...Nem hiányzott senkinek szerintem...
Nekem igen.Nem hiányzott senkinek szerintem...
Szerintem ő itt van. Más néven.
Ki? Nevezd nevén e bizangot!Szerintem ő itt van. Más néven.
Nekem igen. Megvárom, aztán úgy odabaxunk az orosz propinak, hogy újabb fél év szilencium lesz belőle.Nem hiányzott senkinek szerintem...

Láttad odaírva, hogy rossz hangulatkeltés miatt?Jó hangulatot azért szabad kelteni?

Akkor nem viccelek...Láttad odaírva, hogy rossz hangulatkeltés miatt?![]()

Mondjuk az, hogy két öregembernek érzed magad felvet némi átgondolnivalót.Akkor nem viccelek...
Úgy érzem magam mint a Muppet showban a két öregember a páholyban
![]()

Manapság ez semmi különös...Mondjuk az, hogy két öregembernek érzed magad felvet némi átgondolnivalót.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..