Visszajelzések és javaslatok

Ide is beírom. Reggelente, de még most is némileg, kínai ákombákom írásjelek tömege jelenik meg nekem, mikor belépek az oldalra. Oka tudható ? Támadás alatt az oldal, vagy csak nálam van ez a jelenség ?

Ide is beírom. Reggelente, de még most is némileg, kínai ákombákom írásjelek tömege jelenik meg nekem, mikor belépek az oldalra. Oka tudható ? Támadás alatt az oldal, vagy csak nálam van ez a jelenség ?
Nem kell túlgondolni, sima spambot :)
Pont ugyanolyan topicokat nyitott, mint a múltkor. Mindegyikben volt 1. db angol mondat, abból látszott, hogy ilyen-olyan egyetemhez kötödő spam / adathalász vonal.

T. Mod!
Az ukrán topicból alig egy perc alatt eltűnt ez a hozzászólásom:
"Egyébként nem olyan rettenetesen nehéz pótolni a Moszkvát, az Ukrajna cirkáló ugyanez az osztály (igaz csak 95%-ban van kész, de olyan mint egy új lakás: a tulaj magának rendezheti be) és a Nikolaevszkij Hajógyárban van Herszontól egy köpésre. Csak a várost kell elfoglalni hozzá... "
Csak a tisztánlátás végett, melyik topicszabályt szegtem meg vele?

Ukrán hírek topikot próbálom használni. Ehhez az kellene, hogy időrendbe tudjam szedni a keresési találatokat. Az egyszerűsített kereső csak relevancia üzemmódban megy, gyakorlatilag használhatatlan ebben a topikban. A részletes keresőben meg nem lehet kiválasztani az ukrán hírek topikot, mert csak addig látja a részletes kereső, hogy biztpol/biztpol, a topikokat már nem. Az egyszerűsített kereső/this thread tökéletes lenne, ha nem relevanciát adna vissza, hanem időrendet.

• Tetszik
Reactions: cirqle
Ez a gugli "nem vagyok bot" pipa úgy tűnik már nem képes kiszűrni a spambotok regisztrációját. Az is lehet, hogy mechanical turk vagy valami hasonlóval kiszervezik a regisztrációs folyamatot a botok, ezért csúsznak át. Egy extra layer kellene a regisztrációs folyamatba. Talán egy képrejtvényre adott magyar nyelvű válasz lehet a legegyszerűbb. és leghatásosabb,

Ez a gugli "nem vagyok bot" pipa úgy tűnik már nem képes kiszűrni a spambotok regisztrációját. Az is lehet, hogy mechanical turk vagy valami hasonlóval kiszervezik a regisztrációs folyamatot a botok, ezért csúsznak át. Egy extra layer kellene a regisztrációs folyamatba. Talán egy képrejtvényre adott magyar nyelvű válasz lehet a legegyszerűbb. és leghatásosabb,
Kids-in-a-flooded-internet-Cafe.jpg

Ha a jó részét ki is irtották, egy tényt miért is nem hagytak benne? Energetikailag a gáz és olaj szállító vezetéket az ukránok irányítják a magyar ukrán és a szlovák ukrán határig, tehát ha le akarják állítani az orosz olaj és gáz eladásokat egyszerűen le kell kapcsolni egy két kompresszor állomást. Ezek nagyon fontos alap információk amiket mindenkinek tudnia kell itt magyarországon, hogy a rossz indulatú propagandát átlássa!!!

Ha a jó részét ki is irtották, egy tényt miért is nem hagytak benne? Energetikailag a gáz és olaj szállító vezetéket az ukránok irányítják a magyar ukrán és a szlovák ukrán határig, tehát ha le akarják állítani az orosz olaj és gáz eladásokat egyszerűen le kell kapcsolni egy két kompresszor állomást. Ezek nagyon fontos alap információk amiket mindenkinek tudnia kell itt magyarországon, hogy a rossz indulatú propagandát átlássa!!!
Csak higgadjál le a 'csába, mert örülhetsz, ha nem küldenek pihenöre.
Azzal együtt, hogy persze logikus, amit írsz...

A magyarázat a kiemelés: [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

A délelőtti "bekalibráláskor" meg kb. az iccaka óta összegyűlt 10-11 oldalból kb. 10 volt mindenféle off témák ütköztetése. És annak az 1 oldalnak is egy része inkább volt világnézeti dolog, mint hírekhez kötődő, de esetleg egy kicsit jobban elkalandozó véleményformálás.

Feltételeztem a topic házirend jópár héttel ezelőtti aktiválása óta kikristályosodott és elfogadottá vállt már mindenkinek, hogy ezekre a kommentekre jellemzően 24 órán belül érkezik Javelin / NLAW / Kalibr / Iszkander / FAB / végső esetben banhammer, több-kevesebb precizitással rendet vágva. Hol a probléma?

Nem a hozzászólások irtása volt a probléma, hanem csak az az egy alap hozzászólás lsd fen írtam. Irtása. És közben Demko is lenyúlta, felismerte e fontos energetikai alap tézist..

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Valamit tudtok kezdeni azzal, hogy ne induljon el az összes Reddit videó, ami egy oldalon van? Az ukrán topikban van olyan oldal, hogy három válaszban is van ilyen videó megbújva, aztán keresem, hogy ki mond, ki lő és ki a másik aki lő, miközben nem indítottam el semmit, de le kell állítgassam őket.

• Tetszik
Reactions: cirqle