[BIZTPOL] Magyarország

TLDR News EU|Europe's Plan to Cut off Hungary's Money
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Teljesen szétestek. Orbán beszólt Elinszkíjnek (aka Jeszenszky), erre jött Seres és:

"Nehezen tudnám megmagyarázni, mit éreztem, amikor a választási éjszakán elmondott győzelmi beszédében Orbán Viktor az ellenségei között nevezte meg az ukrán elnököt, és ezt nagy nevetés fogadta hívei körében. Bármennyire látszott Orbánon a megkönnyebbülés, ez a kiszólás azt jelezte (és ez nem kis elégtétellel töltött el), hogy él benne egy elfojtott düh Zelenszkijre, az egyetlen emberre Európában, aki kihívta őt a morál terepén az elmúlt hetekben."

Z és a morál. :)

Bretton Woods 2

• Vicces
Reactions: kiskrumpli
Bretton Woods 2
Ebből mindenáron ki kell maradnunk.

Ebből mindenáron ki kell maradnunk.
Ezek ugyanúgy fognak bárkivel üzletelni, akivel csak tehetik, de másoknak meg akarják tiltani, hogy szabadon kereskedhessenek. Mióta mondják az EU-ban is, hogy mi ne üzleteljünk az oroszokkal, vagy éppen a kínaiakkal, de ők szabadon kereskednek velük. Képmutató egy bagázs.
Én ebből csak azt olvasom ki, hogy utólag akarják megmagyarázni maguknak, hogy miért szigetelődött el a nyugat."Ők a demokratikus, és civilizált országok, blabla". Hát persze!

Könnyező tolmács​

Köszönjük a munkáját.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: blogen
LOL

A szóhasználat alapján mint ha csak PavolR-t olvasnám. Külföldről irsz?...Álmodozz csak...:D:D:D

A kommented ezen részének legalább volt valami értelme.
Mert olyan még nem volt hogy felújított /kvázi új/ eszközöket kivontak a hm-ből kb. rögtön a felújítás után haderőfejlesztés címén a demokratikus időkben:D

Mert olyan még nem volt hogy felújított /kvázi új/ eszközöket kivontak a hm-ből kb. rögtön a felújítás után haderőfejlesztés címén a demokratikus időkben:D
A példádban a magyar Leopard 2 A7+ neked a "felújított, kvázi új"...?!
Most elképzeltem, hogy Tatán olvassák a soraidat...

• Tetszik
Reactions: megazez and PFZ
A példádban a magyar Leopard 2 A7+ neked a "felújított, kvázi új"...?!
Most elképzeltem, hogy Tatán olvassák a soraidat...
A 1990-es években még korrupció ügyileg nem volt a magyar társadalom ennyire képzet mint manapság:p
Tehát lehet hogy a magyar sz-22-esek meg mig23-asok felújítása is egy akkor érthetetlen ma már rutinszerű tevékenység volt a közönség számára is /lehet hogy a kifizetett de ki tudja hogy elvégzett felújítás színvonala miatt kellett hónapokon belül ki vonni a gépeket a hadrendből.
De ettől függetlenül tartom amit írtam.
Mi van ha orosz lesz a új főni a térségben https://index.hu/kulfold/2022/04/18/putyin-tovabbmehet/
és azt mondják hogy leo kuka lehet venni t akárhányasokat kétszer akkora darabáron :p
vagy eccerű kurmány váltás aki azt mondja hogy písz meg világbéke és fontosabb pl. nyugdíjakra költeni a fenntartásra szánt pénzt vagy imf hitelt fizetni stb.
Én nem látok a jövőbe.
De ez k európa...:hadonaszos: