[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Vagy sajt vagy tejföl volt a két opció. A kettő együtt nem ment. Szerintem a rabokat is jobban tartják.
Efelől ne legyen kétséged.
Ott ahol napi 5 étkezés van, tv, vido tar, Skype lehetőség, ingyen telefon, nem kötelező dolgozni, ha dolgozik pénzt kap (amit akkor is megkap ha jogerős pénzbüntetése van, vagy kiszabott bűnügyi költsége), több ún. PPP kivitelezésű böriben padlófűtés van, esti világításos műfüves focipálya .. mind ez bűnözőknek az én adómból?
Anno volt egy statisztika, kb. 10 éve, hogy egy böri rabra 3x annyi anyagi ráfordítás volt/nap, mint egy egyetemistára....

Efelől ne legyen kétséged.
Ott ahol napi 5 étkezés van, tv, vido tar, Skype lehetőség, ingyen telefon, nem kötelező dolgozni, ha dolgozik pénzt kap (amit akkor is megkap ha jogerős pénzbüntetése van, vagy kiszabott bűnügyi költsége), több ún. PPP kivitelezésű böriben padlófűtés van, esti világításos műfüves focipálya .. mind ez bűnözőknek az én adómból?
Anno volt egy statisztika, kb. 10 éve, hogy egy böri rabra 3x annyi anyagi ráfordítás volt/nap, mint egy egyetemistára....
igen a börtön ma már nem igazán büntetés . fogház szintjére redukálódott minden... a fogház meg maga a vicc kategoria...
kb kolégium...

• Tetszik
Reactions: Autodidaktakatona
igen a börtön ma már nem igazán büntetés . fogház szintjére redukálódott minden... a fogház meg maga a vicc kategoria...
kb kolégium...
A bűnözőknek lehet, de az emberiség többségének lehet elmenne a kaja de nem lenne túl szimpatikus a társaság...

A bűnözőknek lehet, de az emberiség többségének lehet elmenne a kaja de nem lenne túl szimpatikus a társaság...
tudod kik kerülnek általába fogházba? (jó mostmár bünözők is sajnos mert olyan enyhe a bírosági itéletek sora.) de a fogházból ki lehet járni. dolgozni boltba stb... tényleg mint egy kolégium ahol a napirendet komolyan veszik... (felmerül a kérdés hogy akik kolégisták pl egyházi kollégiumba akkor ővelük úgy van e bánva mint a büntetettekel??? mert detto...) és ez nem a koleszok hibája... a nevelőintézetisek általába örömködnek hogy lazább mint az intézet vólt gyerekorába...

kb kolégium...
A börtön még hagyján, de hogy milliárdos sikkasztásokért, vagy erőszakos cselekményekért (M. Richárd), tömegszerencsétlenség okozásáért (Eva Rezesova) el lehet lébecolni házi őrizetben, az még bosszantóbb!
Ha egy kisebb fajsúlyú ügyben kérne valaki házi őrizetet börtön helyett, ki is röhögnék a bíróságon.

Két évig nem kapták el a saját kollégájukat, pedig az arca is megvolt:
Nem is tudom ki a hülyébb, aki rendőr létére lehúzza magáról a maszkot bankrablás közben kamerák előtt, vagy a kollégái, akik ott ülnek vele szembe!

Az ukrán korrupció/hivatali kiskapuk miatt teljesen indokoltnak tartanám az onnan menekülők esetében is az ujlenyomat/DNS mintákat!

Asszem' az megbízhatatlan okiratos/okirat nélküli migránsoknál is ez van. ...vagy mindegyiknél? Ezt jól tudom/? Hogy is van?

.

Az elmúlt 2 hétben több autós üldözés volt, mint talán az elmúlt években összesen, mi megy itt??

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ismét bekerült a hírekbe, de most már gyilkolni is sikerült neki

az ilyen vajh miért nem rohad néhány esztendőt a börtönben? mármint a februári akciója után

• Tetszik
Reactions: Pogány and cirqle
ismét bekerült a hírekbe, de most már gyilkolni is sikerült neki

az ilyen vajh miért nem rohad néhány esztendőt a börtönben? mármint a februári akciója után

Egy M. Richárddal legalább már kevesebb idióta van.

Nyomozó ügyészség: nem erőszakolták meg kollégái a rendőrnőt – íme a részletek

Kérdés és válaszok

• Tetszik
Reactions: hendrick
vicces is amikor az x5 és 3er -t lecserélik 308-ra :/ :D

/vagy eltévedtem és ez csak HU pol?/

IMG_1115.jpg
IMG_0778.jpg