[BIZTPOL] Magyarország

Továbbra is benne van a pakliban, hogy a gutmenschkedés felülírhat bizonyos, nemkívánatos országokkal kapcsolatos üzleti érdekeket.

Bizony, bizony!!!

Ennyit a "gombokért" beszerzett német technikáról, a megvásárolt jóindulatról, és hogy mennyire hagyják majd érvényesíteni a magyar érdekeket!!!

Értem én, hogy a több lábon állás --például több eszköz-típus --tank/repülő/IFV/APC-- egyidejű rendszeresítése logisztikai problémát okoz(hat)!
A háttéralkus, kimagyarázott kapituláció jobb???

Az a véleményem, hogy nem PR-kimagyarázós megalkuvásokért adtuk azt a szép két-harmadot!!!
Még azt is eltudom fogadni, hogy fontos a hadi-ipar fejlesztése is!
...de azt a qrva "letolt gatyát" nem kéne már felhúzni, mikor kb. féltucat ország szeretné a miénkkel (is) verni a csalánt???

"Gombokért" lehet megoldani, a Zrínyi-ből, úgy, hogy meg sem érzi semelyik más terület/fegyvernem!!!
A "nem-elvesztett-háttéralkuk" ennek az összegnek a sokszorosát hozzák vissza!!!
Svédország a II. V-h-s semlegességét garamtáló haderő-fejlesztés árának a nagyon-sokszorosát nyerte, mire vége lett a háborúnak!
Na Svédország előzött nagyot "kanyarban"!!!

MÁR VAN POLITIKAI FELHATALMAZÁS!!!
Májustól várnék már végre egy "kicsivel" karakteresebb magyar érdek-érvényesítést!!!
Májustól várnék egy "kicsivel" dinamikusabb magyar politizálást!!!!
Májustól várnék VALÓBAN saját fejlesztési/gyártási bázis építést a külföldi gyártók kiszolgálása helyett!!!

.

mivel a magyar állam nem áll be a dolgok irányításába előfordulhat... pedig magyarosítani is lehetne pozsonyt egy kis ésszel. és még gazdaságilag is jól járnánk.(aztán ha ők népszavaztatnak akkor mi is. ők egy kisvárost mi az országuk 1/4 ét)
Persze, mert az csak ugy mukodik hogy mi nepszavaztatunk valahol a Karpat medenceben...
A magyar allam ingatlant nem vehet odaat. Pedig penzt vittunk volna oda, kastelyokat felujitva, termofoldbe befektetve, meg a templom felujitast se nezik jo szemmel...
Aztan mondjon nekem valaki kozuluk egy oshonos szlovak allatfajt.
Ezek meg idejonnek aztan mar koveteloznek, mert EU am, kozben meg Benes dekretumok?

Jelenleg csak velünk van bajuk, úgy tűnik, hogy taktikát váltottak és a lengyeleket most nem cseszegetik, csak velünk keménykednek:

"A FEGYELMI FOLYAMATBA EGYELŐRE CSAK MAGYARORSZÁGOT VONJÁK BE."

Milyen meglepő azok után, hogy nekünk a határ zárat és a migránsok elleni védekezést sem fizették ki.

Ide rakom, mert "jogállamiság".
"Az a puszta tény, hogy a legfelső biróság tagját nem demokratikus államrendszerben nevezték ki, nem jelenti automatikusan azt, hogy az a bíróság nem független." Az EU biróság igy döntött, mert a lengyelek szerint három, 1978-ban illetve a kommunista rendszerben kinevezett bíró nem nevezhető függetlennek.
Tehát pl Freissler, a náci népbiróság bírája is független volt. Vagy a birák, akik kirakatperekben döntöttek. Mindezek ezért aztán a demokráciában is érinthetetlen birók maradhattak volna. ( Brávó jogállamiság.) Erről ir a CEU Demokrácia Intézetében dolgozó lengyel kutatónő, Anna Wojcik.
(Verfassungsblog.de)
PS:Különben No-ban sok náci biró szolgált tovább az NSZK-ban, mert ők csak a 3.birodalom törvényeit hajtották végre. :)

Ide rakom, mert "jogállamiság".
"Az a puszta tény, hogy a legfelső biróság tagját nem demokratikus államrendszerben nevezték ki, nem jelenti automatikusan azt, hogy az a bíróság nem független." Az EU biróság igy döntött, mert a lengyelek szerint három, 1978-ban illetve a kommunista rendszerben kinevezett bíró nem nevezhető függetlennek.
Tehát pl Freissler, a náci népbiróság bírája is független volt. Vagy a birák, akik kirakatperekben döntöttek. Mindezek ezért aztán a demokráciában is érinthetetlen birók maradhattak volna. ( Brávó jogállamiság.) Erről ir a CEU Demokrácia Intézetében dolgozó lengyel kutatónő, Anna Wojcik.
(Verfassungsblog.de)
PS:Különben No-ban sok náci biró szolgált tovább az NSZK-ban, mert ők csak a 3.birodalom törvényeit hajtották végre. :)
És ki fizetett ezért:A VW alapitvány! :(

• Szomorú
Reactions: Kim Philby
Eszem fszm megáll...Micsoda balekok vagyunk....magyar jogok az elrabolt részeken??
Ez nem állami dolog, az egyházak a nemzetek felett állnak. Szerintem amúgy ezzel nincs gond, csak közben a viszonosságot továbbra is szorgalmazni kellene odaát is.

Ez nem állami dolog, az egyházak a nemzetek felett állnak. Szerintem amúgy ezzel nincs gond, csak közben a viszonosságot továbbra is szorgalmazni kellene odaát is.
Állam fölött állnak?Azt 100%hogy romániában a csángóknak nem jár magyar nyelvű istentisztelet.Most nem kapartam utána de úgy emlékszem a szlovák se különb.Szép lenne ha,ugy lenne de mint tudjuk ha magyarokról van szó akkor pl. Benes dekrétum ésatöbbi is rendben van.