A defence24.pl példálul nincs ennyire elszállva (meg a több lengyel oldal sem amit követek), a többség érti, hogy szeretünk fűteni meg szeretjük ha van áram és beszoptuk.Szerintem manapság egy lengyel fórumon se olvasnál jobbat ...![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A defence24.pl példálul nincs ennyire elszállva (meg a több lengyel oldal sem amit követek), a többség érti, hogy szeretünk fűteni meg szeretjük ha van áram és beszoptuk.Szerintem manapság egy lengyel fórumon se olvasnál jobbat ...![]()
Nem veszítek túl mellre a cseh ripacskodást a szlovákokkal szemben? Vagy netán nekem tolódot el az ingerkuszobom ...... ennyire elszállva ...
Mármint mire gondolsz én csak arra, hogy a lengyelek még nem mondták eddig azt, hogy az oroszokkal közösen megtámadjuk a NATO-tNem veszítek túl mellre a cseh ripacskodást a szlovákokkal szemben? Vagy netán nekem tolódot el az ingerkuszobom ...![]()
Nem veszítek túl mellre a cseh ripacskodást a szlovákokkal szemben? Vagy netán nekem tolódot el az ingerkuszobom ...![]()
Ja, már leadtam a drótot egy régebbi cikk alá ... (ezúttal meg nem elozot ableton)Úgy tűnik megint mi leszünk a fő hír az Armádní Noviny-n, mert az aknavetős, cirkálódrónos hírek még ki se kerültek, pedig ma bemutatták a következő eszközöket:
![]()
Önjáró aknavető képesség születik
Dr. Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos és dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának jelenlétében mutatták be annak a többnemzeti kutatás-fejlesztési programnak az eddig elért eredményét, amelynek célja az önjáró aknavető képesség...honvedelem.hu
Lényegében a magyar haderő majd teljes tervezett század- és zászlóaljtüzérségének eszközállománya felvonult a leendő Spike ATGM hordozók kivételével.
- Girdán (Ejder Yalcin) a Rheinmetall Ragnarok 120mm aknavető rendszerével
- Nomán (Nurol NMS) a Rheinmetall MWS 81mm aknavető rendszerével
- Hirtenberger M12 120mm vontatott aknavető
- WBGroup Warmate és Warmete 2 cirkálódrónok (loitering munition)
- WBGroup FlyEye és FT5 felderítő drónok
- Gidrán tüzérségi megfigyelő jármű (forward observer vehicle)
Hát valamiért úgy érzem hogy Vadai nem úgy vonult volna be a hadsereg történetébe mint a I. Vadai "Fizetésemelő" Ágnes...Azt meg felejtsétek már el, hogy számonkéritek a katonákon az alacsony illetményeket. Nem a katona dönti el, hogy mennyit keres hanem a politikusok. Itt volt az alkalom változtatni, de nem volt rá társadalmi igény.
Megkerülted a választ, jellemző.Szerintem manapság egy lengyel fórumon se olvasnál jobbat ...![]()
Te hogy gondolod? Van alapja ezeknek a szélsőséges megnyílvánulásoknak? Mi a franctól tartotok? Hiszen szegről végről magyar vér folyik a ti ereitekben is. Magyar a címeretek, magyar a himnuszotok, magyar az összes régi épület, magyar a történelmetek.Szerintem manapság egy lengyel fórumon se olvasnál jobbat ...![]()
Nem nagyon érted te a szlovákokat, ez ott nemzetépítő elem. Szükséges és elégséges feltétele az identitásuknak. (Igen, szánalmas, de ez van.)Te hogy gondolod? Van alapja ezeknek a szélsőséges megnyílvánulásoknak? Mi a franctól tartotok? Hiszen szegről végről magyar vér folyik a ti ereitekben is. Magyar a címeretek, magyar a himnuszotok, magyar az összes régi épület, magyar a történelmetek.
Velünk harcoltatok, és mi veletek.
Nem volna jobb testvérekként, vagy legalább unokatestvérekként viselkedni?
Jó az a terepmintás Szentírás, kár, hogy csak ÚSz. Szeretik a rendvételmisek.
Azert keverik hat ossze Bukaresttel?Pont az őket szerető libsifészket bombáznák le?
Bp.-en legalább 6-700.000 multikulti, LMBTQ imádó, agymosott világpolgár él. Hát nem is tudom...
Aztan majd par ev mulva azert gyujtenek alairasokat hogy Szlovakiahoz tartozzanak.Eszem fszm megáll...Micsoda balekok vagyunk....magyar jogok az elrabolt részeken??
![]()
Annyi a pozsonyi átköltöző, hogy istentiszteletet tartanak szlovák nyelven
A rendszeres szlovák nyelvű evangélikus istentisztelet már elindult Rajkán a kiköltöző szlovákok polgári kezdeményezésére, most a katolikus szentmiséért gyűjtenek aláírásokat. A határszéli faluba már legalább hatezren települtek át Pozsonyból és környékéről.telex.hu
nem lenne gáz ha állami épitkezések zajlanának és egy kvázi pozsony külvárosát vagy pozsony városnegydét hoznák létre a "faluba" ami a hírek szerint ma már kisvároos inkább... mert ezzel lehetne politikai nyomást gyakorolni szlovákiára (hisz a fövárosuk kvázi egy része magyarországon lenne...) hosszútávon meg pozsony elmagyarosítását jelenthetné ugrodeszkaknt... én már évek óta sorolom Rajkát...Eszem fszm megáll...Micsoda balekok vagyunk....magyar jogok az elrabolt részeken??
![]()
Annyi a pozsonyi átköltöző, hogy istentiszteletet tartanak szlovák nyelven
A rendszeres szlovák nyelvű evangélikus istentisztelet már elindult Rajkán a kiköltöző szlovákok polgári kezdeményezésére, most a katolikus szentmiséért gyűjtenek aláírásokat. A határszéli faluba már legalább hatezren települtek át Pozsonyból és környékéről.telex.hu
mivel a magyar állam nem áll be a dolgok irányításába előfordulhat... pedig magyarosítani is lehetne pozsonyt egy kis ésszel. és még gazdaságilag is jól járnánk.(aztán ha ők népszavaztatnak akkor mi is. ők egy kisvárost mi az országuk 1/4 ét)Aztan majd par ev mulva azert gyujtenek alairasokat hogy Szlovakiahoz tartozzanak.
Szerintem is ha jól van megfogva a dolog még sok pozitív hozama lehet nekünk ebből, csak tényleg ügyesen kell kezelni a dolgot ... Kormány epítse be őket a nerbe , legyenek fideszesek és boom , már nem csak a felvidéki magyarokkal lehet a szlovák belpolitikát Befolyásolni , de már szlovákokkal isnem lenne gáz ha állami épitkezések zajlanának és egy kvázi pozsony külvárosát vagy pozsony városnegydét hoznák létre a "faluba" ami a hírek szerint ma már kisvároos inkább... mert ezzel lehetne politikai nyomást gyakorolni szlovákiára (hisz a fövárosuk kvázi egy része magyarországon lenne...) hosszútávon meg pozsony elmagyarosítását jelenthetné ugrodeszkaknt... én már évek óta sorolom Rajkát...
Kormány epítse be őket a nerbe
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..