[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Ez már kint volt korábban a 444-en,de itt nem láttam.
Ami a gázszállítást illeti, a globális színjátéknak szerintem ez is része. Felveri az árakat már a híre is, amik aztán nem vagy csak lassan csökkennek és magyarázat is lesz rá. Európa meg csak egyre szegényebb lesz.

Ügyes "átpapírozás". ;)

.
images

Transznisztria a háborúra várva
"A múlt héten arról érkeztek hírek, hogy a lengyel hadsereg nagy létszámú egységeit Romániába vezényelték át későbbi közös tevékenységek, például a moldovai területen folytatott gyakorlatok céljából. Orosz források arról számoltak be, hogy a lengyel fegyveres erők megkezdték egy csapásmérő csoport létrehozását Románia területén. A Romániába áthelyezendő konkrét egységek listája és összetétele nem derült ki. A teljes kontingens becslések szerint legfeljebb 8000 katona lehet. A közeljövőben egy összevont kontingenst terveznek moldovai területre vezényelni egy hihető ürüggyel, például humanitárius művelet vagy hivatalos kormányzati kérés alapján."
Úgy látom, hogy nagyon nagy szüksége van az oroszoknak az általam javasolt dnyeszterfehérvári partaszállásra és légideszant-hadműveletre.

Úgy látom, hogy nagyon nagy szüksége van az oroszoknak az általam javasolt dnyeszterfehérvári partaszállásra és légideszant-hadműveletre.
Inkább egy rendes hírszerzés kéne nekik mert a nepotizmus meg a seggnyaláson alapuló karrier lehetőségek nem tettek jót nekik. :)

Azért ha a ruszkik fizetnek nekem annyit mint amenyit annak a baromnak fizettek aki a listát összeállította akkor megcsinálom rendesen szabadidőmben. :)
Az illetékes nyugodtan szólhat nekik. XD

• Imádom
Reactions: gacsat
:D

:D

Sziasztok!
Gyakorlatilag, majdnem csak ezért regiztem (~6 éve olvasgatok itt.), hátha ti, válaszoltok is majd rá, mert eddig, ahol kitettük, csak trollkodásra futotta.

Van egy érdekessége megint a történelemnek! Újra megtörtént, hogy Romanov esküvő volt Oroszországban! _"After a century of waiting, Russians witness a royal wedding once more" https://www.wunc.org/2021-10-02/aft...ng-russians-witness-a-royal-wedding-once-more
""We always knew the Romanovs would return," added his wife, Olga. "We've waited and now it's finally happened.""
Ez azt jelentheti, hogy uralkodás terén, visszakerülhetett a cári időszak ideje alatti dinasztiához, a Grimaldihoz, Oroszország! Putyin, a Grimaldi Szent-Károly rendjének lovagja, és e társaság egyik tagja is, melyet a Grimaldik és a Savoyok vezetnek. Ez a dinasztia is szkíta, azon belül, gót vérvonal. Putyin is szkítának vallja magát, és a gyerekeit is megtaníttatta a rovásírásra. Trump is szkíta vérvonal, és szoros kapcsolat van a Grimaldi és a Geatani család között, ahova Trump tartozik, ki szintén szkíta vérvonal! Ők finanszírozták Trump kampányát.
Hogy mi lehet ebből, mi is van, egyáltalán, azt az ukrajnai események fogják, szerintem, megválaszolni. Putyinnak egyik terület sem kell, csak védzónát akar, ami úgy jöhet össze, ha különálló államokra szakítják szét Ukrajnát. Pölö, ahogy kivált már belőle a két szakadár terület, a donyecki és luhanszki köztársaság, melyek kötődése, természetesen, Oroszországhoz van. Hogy a szakítás után, ha lesz, különállók lesznek-e, avagy autonómia-szerű, azt majd a jövő fogja megválaszolni, de Ukrajna, nem maradhat egyben!

Sajnos, választások előtt megmondtam, felmértem miért nem jó itt és sajnos nem is lesz jó jódarabig, annak ellenére, hogy maradt Orbán. :(

Sose Magyarország miatt aggódtam, hanem a hülye EUs vezetők miatt. Csak úgy tudnánk ebből jól kijönni, ha Oroszország Záhonyig jönne, és hozná a csövet is.
azt nem kell hoznia az ottvan kgst régmúltból

Vajon kivel cserélték ki?
kit adtak érte?
Hmm lesznek még érdekes cserék errefelé a háttérben.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0