Engedd meg hogy ne higgyem el. Inkább a saját személyes tapasztalataimnak hiszek, amit a saját szememmel, fülemmel, a saját ismerőseimtől hallottam amikor számos alkalommal ott jártam, 2014 előtt is és utána is egészen a közelmúltig. Ezert mondom, hogy neked, külföldről, nyugati médiát figyelve tűnhet másként, de az ott élő emberek ezt máshogy látják. A véleményedet fenntarthatod, de a harkoviak, nikolaeviek, odesszaiak nevében nem beszélhetsz. Én igen. És a másik oldal véleményét is első kézből ismerem, és megértem az ukrán hazafiakat is mert zsitomiriakkal, kijeviekkel, ivano fraknkivszkiakkal is sokat beszéltem. Tehát én tudok elfogulatlan véleményt alkotni, es bizony az a véleményem, hogy az igazság azt követeli hogy az ukrán magterületeken kialakulhasson egy nyugatos, eu tag ukrajna, míg a déli és keleti részek önállóan vagy oroszország részeként kellene hogy tovább éljenek. Legyen ukrajna az ukránoké, oroszország az oroszoké, amcsik haza. Aztán majd ha az ukrán magterületeken orosz megszállás lesz évek óta akkor azt fogom mondani hogy ruszkik haza. Most azonban a nemzetvesztő ukrán kormány és globalista kibicei a hunyók.