Viszont az NSZK-nak volt egy romboló-osztálya Lütjens, Rommel illetve Mölders nevekkel... Azért nem hinném hogy ma már meg mernék-e ezt kockáztatni.Háát pont ez a furcsa. Szerintem fél Európa felhúzná a szemöldökét, amennyiben a németek a következő rombolóik valamelyikét Bismarcknak, vagy Tirpiz-nek neveznék el.![]()
Èrdekes viszont hogy a sokkal "semlegesen" első világháborús személyek közül tudtommal semmiről sem nevezték el hajót..Viszont az NSZK-nak volt egy romboló-osztálya Lütjens, Rommel illetve Mölders nevekkel... Azért nem hinném hogy ma már meg mernék-e ezt kockáztatni.![]()
És ténylegAz ott Windows kezdőképernyő, ha jól látom.
![]()

Igen, gyönyörű hajók!Határozottan jól áll neki a kék.
Azt mondjuk nem mondanám - de ez erőőősen szubjektív.Igen, gyönyörű hajók!
Részben pont ez tetszik bennük. Iszonyat modernek, de egyben kecsesek ezzel a végtelenül letisztult formával.Azt mondjuk nem mondanám - de ez erőőősen szubjektív.
Nekem ezek a LO tech hajók már túl modernusak
Még a Type 45 is kicsit :/

Én maradok a Sheffield classnál ha DDG és a Duke+Amazon classnál ha fregattRészben pont ez tetszik bennük. Iszonyat modernek, de egyben kecsesek ezzel a végtelenül letisztult formával.![]()

Hát ejnye, mi ez az elfogultság kérem szépen?Én maradok a Sheffield classnál ha DDG és a Duke+Amazon classnál ha fregatt![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..