W
Wilson
Guest
Na akkor milyen tényekkel és forrásokkal cáfoltad az állításaimat a tüzérséggel vagy pl az általam említett két település orosz tüzérségi támadásaival kapcsolatban miközben zajlott az ukrán evakuáció?Igen,gátlástalanul,és ahogy itt elnézem a Tisztelt társaságot,nagyon úgy néz ki,hogy igen sokan osztják ezt a nézetet. Hagyjuk a bűbájt,csak,hogy magamat idézzem,mert a tegnapi pengeváltásnál is beleestél a saját csapdásba,de ez a dolog téged nem igazán érdekel.A tüzérségen már rég túlléptünk,de hát valamivel dagályossá kell tenned a mondanivalót,amit már rád is olvastak itt valamivel feljebb,tehát az eröltetett tudálékosságod lufija kidurrant. A valóság meg nem az,amit itt próbálsz szakmai mázba belegyömöszölni,de nem igazán sikerül,mert még a saját ellentmondásaidat is tagadod. Szerintem próbálkozz meg a lehetetlennel,és akkor talán némi objektivitást is bele tudsz vinni a buliba.
Semmivel, csak ilyen Vadhajtások komment szekciójának legaljának színvonalát képviselő
vér pistikés hozzászólásokkal.
Semmivel sem cáfolták eddig az állításaimat a tüzérséggel kapcsolatban, megint én hoztam forrást az állítások megcáfolására.
Tudod az a vicces számomra, hogy amikor kiderül, hogy fogalmad sincs arról, a témáról amiről egyből ítéletet mondasz és osztod az észt, egyből dühödt vagdalkozásba kezdesz, ami bevallom egy kicsit mulattat.
Kezdésnek azt tanácsolnám, hogy néz utána az orosz és ukrán haderőben rendszeresített tüzérségi eszközöknek azok műszaki jellemzőinek, és ami jó hír az az, hogy ezért nem kell messzire menned ezt megtudod tenni itt a fórumon is, ugyanis ez egy haditechnikai fórum, még ha össze is téveszted a Vadhajtásokkal v a Pesti Srácokkal.
De hozzám is nyugodtan fordulhatsz ígérem segíteni fogok neked.....