Khm...amerikai japánok táborai, halálbünti a kommunista párttagokra, satöbbi.Hát,ahogy sugalltam neked ilyet a führer csinált,meg Pinochet... ja meg a nagy sztalin..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Khm...amerikai japánok táborai, halálbünti a kommunista párttagokra, satöbbi.Hát,ahogy sugalltam neked ilyet a führer csinált,meg Pinochet... ja meg a nagy sztalin..
Honnan tudjam... elképzelhető, ha ezzel jöttök.
2014 után kevésbé elfogadó lett a Kisoroszok kissebbségi politikája.
Mondjuk a náci-párt Némethonban is be van tiltva...
Az ember aki félmeztelenül lovas-pózol, a tengerhez érvén pedig azonnal értékes régiségeket talál... "...kevésbé művel operettpolitizálást...".Vagy csak kevésbé művel operettpolitizálást a nyugati kollégáihoz képest. Ahogy nagyobb hangsúlyt kapnak a biztonságpolitikai kérdések, úgy esik vissza (exponenciálisan) az elérhető transzparencia.
Nem tiktokon kell háborút nyerni szerencsére.
Igen, arra gondoltam, aztán a youtube videóban is láttam, hogy annak kellene lennie, de nálam nem mutatja a "play" jelet és képként kezeli, hiába nyomigattam, frissítettem.Azzal kezdődik a cikk. Könnyű nyitóképnek nézni.
De az EU nem nyomtathat tudtommal pénzt, forrásai a tagállami tagdíj befizetések, vámok, karbonadók, büntetések (GDPR, Antitröszt, versenyhivatali, stb. pl Google ellen), plusz valami a tagállamok ÁFA forgalmából.Szerintem még ők sem tudják hogy hogyan gondolják, egyelőre célokat fogalmaztak meg és mondtak hozzá jó nagy számokat. A pénznyomda euróban is elbírja.
Nincs gáz, már meg is tudtuk a nyugati részlegtől, hogy no para, van elég nekik, mert azt mondták az ukrán politikusok. Tehát biztosan így van.Egy háború sújtotta országból mennyire szerencsés vagonszám hordani kifelé a búzát? A holodomorból nem tanultak semmit?
Azt a durva...
Hátrahagyott orosz T72-esek. Majd a mieink használatba veszik.
Orosz tank veszteség, nem bírnak leállni
Lehet a kormány keresletélénkítő támogatásai is közrejátszhatnak.Ma voltam a tüzépen. A kijáratnál megkérdezték, hogy ki vagyok én, hogy olyan kiváltságos vagyok, hogy tudtam venni üveggyapotot. (Ismertem a tulajt)
Nincs és lehet nem is lesz.
Na itt ilyen piaci körülmények vannak.
nembiztos. a Rockwool nagyon nagy szerepet játszik a dologba (főleg az alternatív kőzetgyapot miatt) mert azt a dánok oroszországba gyártatták eddig...Lehet a kormány keresletélénkítő támogatásai is közrejátszhatnak.
Ahogy a műtrágya is.nembiztos. a Rockwool nagyon nagy szerepet játszik a dologba (főleg az alternatív kőzetgyapot miatt) mert azt a dánok oroszországba gyártatták eddig...
ahogy a másik hasonló célokat szolgáló termék a nikecel eég nagymennyiségű földgázt igényel.
Általánosságban elég problémás a világgazdaság. A koronavírus se lett még kiheverve, de jött a háború ami miatt sok helyen élelmiszerválság lesz. Az energiaárak amúgy is magasak voltak. A szankciókat természetesen a nyugat is megérzi, meg az egész világgazdaság, de főleg Oroszország. Magyarországon meg a választások előtt nagyon durván túlköltekezett a kormány és most részben ennek is isszuk a levét.nembiztos. a Rockwool nagyon nagy szerepet játszik a dologba (főleg az alternatív kőzetgyapot miatt) mert azt a dánok oroszországba gyártatták eddig...
ahogy a másik hasonló célokat szolgáló termék a nikecel eég nagymennyiségű földgázt igényel.
Végeredményben tökmindegy, hogy Németország, Franciaország, stb. nyomtatja az eurót, vagy egy névleg is EU-s szervezet, a végeredmény az, hogy az látszik, hogy amikor kitalálnak valamit, amit meg akarnak valósítani, sosem okozott problémát pénzt szerezni rá. Kétlem, hogy hirtelen megemeltek volna egy-két adót, vagy vámot miatta. Sokkal kézenfekvőbb nyomtatni, amíg bírja a gazdaság, és nem megy az infláció rovására.De az EU nem nyomtathat tudtommal pénzt, forrásai a tagállami tagdíj befizetések, vámok, karbonadók, büntetések (GDPR, Antitröszt, versenyhivatali, stb. pl Google ellen), plusz valami a tagállamok ÁFA forgalmából.
Na ilyenkor kell egy fehér zászlót csinálni.Elszomorító.POV: amikor Ön egy kéthetes kiképzésen részt vett területvédelmi harcos, akit a parancsnokság ott hagyott egy harci pozícióban.
https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/7047
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..