Visszajelzések és javaslatok

Elolvastam most itt kb 10 oldal szócséplést az ukrán topic túlkommentelésének probémájáról. Szerintem ti is tudjátok mi a meoldás, d azért leírom: Csak az írhasson oda, aki kifizette az ukrán topic kommentelő klub havi tagsági díját. Ahol futja három műszakban kommentelésre, erre is futni foga!

Elolvastam most itt kb 10 oldal szócséplést az ukrán topic túlkommentelésének probémájáról. Szerintem ti is tudjátok mi a meoldás, d azért leírom: Csak az írhasson oda, aki kifizette az ukrán topic kommentelő klub havi tagsági díját. Ahol futja három műszakban kommentelésre, erre is futni foga!
Talán inkább árverezni kéne: amelyik szekértábor többet fizet, az írhatja a történelmet! :)

De sztem a pénz itt nem megoldás. Én értékelem még akár az elfogult híradásokat is, legfeljebb majd elosztom öttel, utánanézek, stb. Csak az a köpködős harci tánc zavar.

Félreforditasaimmal és félinformációkkal? Mutass nekem már azok közzül párat, türelmes leszek és megvárom, míg beidézed őket.
Nem vagyok én mazohista hogy a mocskaidat végigtúrjam. Az ukrán topikban volt újrafordítva ugyanaz, amit hoztál, és kiegészítve is a cikk többi részével, s úgy már egész másként nézett ki a hír.

És máris a pénzre bíztad a nyertes narratívát, ha többeket motivál az egyik oldalon, hogy megveheti a beszéd jogát. :D Zseniális. :D

Nem vagyok én mazohista hogy a mocskaidat végigtúrjam. Az ukrán topikban volt újrafordítva ugyanaz, amit hoztál, és kiegészítve is a cikk többi részével, s úgy már egész másként nézett ki a hír.
Dehogy nézett ki máshogy,és semmi sem lett újra fordítva, de látom neked sem sikerült beidézned, úgyhogy még mindig várom tőled a konkrét példát,és ahogy látom a stílusod sem változott semmit...

Dehogy nézett ki máshogy,és semmi sem lett újra fordítva, de látom neked sem sikerült beidézned, úgyhogy még mindig várom tőled a konkrét példát,és ahogy látom a stílusod sem változott semmit...
Hát azt várhatod, hogy visszakeressem a sok hülyeséged között. De ettől még félinformációkkal és kamu fordításokkal fostad tele a helyet.

Talán inkább árverezni kéne: amelyik szekértábor többet fizet, az írhatja a történelmet! :)

De sztem a pénz itt nem megoldás. Én értékelem még akár az elfogult híradásokat is, legfeljebb majd elosztom öttel, utánanézek, stb. Csak az a köpködős harci tánc zavar.
A pénz olyan, mint az erőszak: mindig megoldás, max több kell!

Az árverés nagyon jó ötlet amúgy!

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Wilson and omae
Azt kéne csinálni amit még februárban mondtunk többen.
Kell egy csak hírfolyamos topik, szigorú szabályokkal amit be is tartattnak. Mert most puha kéz van. Legyenek kidobva az emberek hetekre hónapokra ha nem tartják be a topik szabályait és elkezdenek offolni meg személyeskedni.
Meg legyen vagy inkább maradjon meg ez az ukrán topik is dühöngőnek.
A lényeg hogy a hírfolyamot vállaszuk el a véleményektől és aki bepiszkít a hírfolyamba az legyen picsán rúgva. Kész. Lenne rend legalább egy helyen.
Pl. az ISW napi jelentései (első naptól nyomják a konfliktust) mehetnének is oda. :)

Én amúgy megkövetlek az egykét alkalommal elsütött a drog rossz poén miatt.

A történelem alakulása azóta bebizonyította, hogy ami addig valószerűtlennek tűnt elég sok esetben valósággá vàlhat.
Ha nem is sok, de előfordulhat, hogy bejöhet a jóslása valamilyen formában, igen.