Minősítesz engem az általam hozott tartalmakat a személyeket ma is megtetted a hozzászólásaidban.Ennyire rövid lenne az emlékezeted?
És biztos, hogy nem mondtam ilyeneket rád, az meg hogy több fórumlakót egy kalap alá veszel, az a te dolgod.
Csak egy példa arra ahogy a tényeket ignorálod..
Megint egy semmitmondó panel, kontextus nélkül. Valami random generátorral állítod össze a kommentjeidet? Legyen benne, hogy tény, személyeskedés, ban, örülök, hogy segíthettem, ukri, stílus maga az ember, tény, tény, tény, ukri, bannolás, majd meglátjuk, vagy nem, várjuk ki a végét, ukrik, pár fordulat az eredeti hozzászólásból, és kész is a büfi
. Na jó hagylak hadd folytasd az ukri propi bemásolgatását, szép szombat estét. Amúgy ilyenkor tényleg kínai kaján meg fánkon éltek mint a filmekben?
Azonban azt gondolom, az oroszok pár hónap alatt néhány száz T-72 és T-80 harckocsit bevethető állapotba tudnak hozni. A háború elhúzodása esetén további T-72/-80 harckocsik ezrei kerülhetnek reaktiválásra. Ezekkel meg a T-62-eskkel gyakorlatilag egy az egyben pótolhatják a veszteségeiket. Az ukránok számára nincs ilyen lehetőség.