[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 001
32 375
113

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 980
82 872
113

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 976
14 040
113
Az utóbbi időben megint gyakran járnak a Falconok Amerikába... Tampa, San Diego. Nem tudom, mi lehet ott? Valamilyen katonai vezetői képzés?


Nem szimpatikus nekem az ilyen (magas)színtű beszervezési túra!

...és ilyen nyiltan!!! ...talán vannak itt, akik értik, mire gondolok!!!




Kezd a mélyben alakulni a Hotrhy-féle német(ez estben USA ?) kapcsolathoz hasonló, ami az ismert tragikus eredményt hozta a --lehetséges sors-fordító-- átálláskor!!! Emiatt a semmiért veszett el a II. magyar hadsereg a Don-nál.

"Kicsit" --nagyon-- vaknak tűnik a magyar (katona-)politikai vezetés!!! :(
 
  • Hűha
Reactions: formosa1

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 376
8 984
113
Egyébként nem hülye az ürge. Amikor a Besúgó elindult az HBOn, Geri kapcsán egyből Gabira gondoltam, kb. minden stimmel, még a kinézet is, de ott a sorozatban még nem tartanak. :) Azt az intézetet ahol dolgozik, viszont ő alapította.
Fodor egy igazi kisvállalkozó. Már az általa alapított párt, a liberálisok is egy kétszemélyes párt volt F. mint elnök és egy Anett nevű, aki bőszen alelnökösködött. Utána alapította ezt a KRKI-t, ami szintén 2 személyes, 2 vezetővel és 2 tulajdonossal és nagyon komoly utolsó elért netto 1800000 Ft árbevétellel. Egy igazi kisember.
 

Irsai Olivér

Well-Known Member
2019. június 7.
1 723
5 787
113
Tegyük hozzá:
Katalin köztársasági elnök asszonynak jól áll az, hogy reprezentatíve lett egy komolyabb költségkeret (soha rosszabb helyet ne találjunk ennek a pénznek!!!!), amiből - szerencsés esetben - hazai tervezők kirittyentik. És azért jobb az alaphang, ha egy mosolygós tűzrölpattant MILF reprezentálja az országot, mint amikor Áder a bezyáros bajuszával megjelent a repülőgép lépcsőjének tetején.
Jelezném, hogy kötelező innentől a protokoll csapatnak összehozni egy meghívást az Octoberfestre, vagy különben sosem tudjuk meg, hogy hogyan állna rajta a dirndl! :)
+1.

Ennyi volt a kiegészítésem, ezt most is tartom.

[…]
Apropó, ha a stylist olvassa, akkor annyi csak, hogy az elnökasszony szemöldöke túl hangsúlyos, abból kicsit vissza kéne venni; a ruhatár viszont egyszerű, tiszta vonalakkal operál, elegáns, bravo!
[…]
 

rm40

Well-Known Member
2013. február 23.
1 612
3 259
113
  • Vicces
Reactions: LMzek 2.0

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 976
14 040
113
Remek üzlet volt:



...tálalva a "mély-objektív"* HVG-től.

...ami nem zárja ki, hogy lehet benne igazsá is, mint mogyoró az "Erős Pista"-ban: nyomokban!!! :cool:






"*" : "mély-objektív"-en torkozó, bank-támogatott, külföldi tulajdonosi hátterű/érdekű, de: csakis, és főleg, és "elsődlegesen" szakmai véleményeket megfogalmazó és "mérvadó" és "hazai" hírforrás!

Ühüm...


.


.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 015
54 010
113

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
692
1 717
93
:eek:

a kivétel csak addig tart, „amíg a tagállamok Tanácsa másként nem dönt.

valószínűleg a Kirill pátriárka melletti, az EU-n belül nagy felháborodást kiváltó kiállás miatt nem kapott Magyarország hároméves felmentést a kőolajszármazékok vásárlására.
 
  • Vicces
Reactions: SilvioD

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 140
113
:eek:

a kivétel csak addig tart, „amíg a tagállamok Tanácsa másként nem dönt.

valószínűleg a Kirill pátriárka melletti, az EU-n belül nagy felháborodást kiváltó kiállás miatt nem kapott Magyarország hároméves felmentést a kőolajszármazékok vásárlására.
Csak óvatosan az eurológussal, mert ők sokszor hozzáköltenek a sztorihoz. Nem szabad túl komolyan venni azt a csapatot.
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 933
48 688
113
Amúgy ha az EU megtiltja nekünk, hogy vegyünk orosz olajat, mi meg továbbra is veszünk akkor mit fognak tenni ez ellen?
Talán nem adják oda a pénzt amivel eddig is tartoztak? :D
Bohóc banda...
Kapunk újra nyílt levelet, felháborodott nyilatkozatokat, twitteres magyarkoncolást (és EU-ból kizárást).
Borzasztó lenne.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 980
82 872
113
Csak óvatosan az eurológussal, mert ők sokszor hozzáköltenek a sztorihoz. Nem szabad túl komolyan venni azt a csapatot.
Még egyszer!!!! Bármit is ír az Eurológus, nálunk, 2022.02.24.hez képest a kőolaj és földgáz ágon SEMMI SE VÁLTOZOTT!!!, ezt jelenti ugyanis a "Magyarország változatlanul ..." kitétel!!!!

Ami viszont szopó:


A szanckiók tehát remekül működnek, nem csak nálunk ...


... ahogy látjuk ...

Imádom ezt az országot, de a hülye eu vezetés megfojtja ...
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 657
55 318
113
Nagy Orbán fan vagyok. De zavar az évek óta tartó zajos háborúzás az EU val. Konfliktus a konfliktus kedvéért, hogy a hazai szekértábor szorosan összeálljon.
Szerintem lehetne ezt nyugodtabban, a kulisszák mögött is csinálni a diplomácia eszközeivel,ahogy más országok is csinálják. Persze most már csak előre lehet menni. Tévedhetek persze.
 
  • Tetszik
Reactions: krisss and Venom85
Status
Not open for further replies.