Nekem megszűnt az osztott hozzaférésem egy alternatív enkórra rímelő forráshoz, uh ha valaki tud küldeni meghívót, akkor ne fogja vissza magát, mert meg akarom nézni ezt és még sok másikat.
Nekem megszűnt az osztott hozzaférésem egy alternatív enkórra rímelő forráshoz, uh ha valaki tud küldeni meghívót, akkor ne fogja vissza magát, mert meg akarom nézni ezt és még sok másikat.
A történet helyszíne a XVII. század királyi Spanyolországa, IV. Fülöp gyenge és könnyen manipulálható monarchiáját egy korrupt királyi ház irányítja. Intrikák és csalások, párbajok és csaták, szerelem és utálat szolgálnak az "Alatriste kapitány" díszletéül. Alatriste kapitány (Viggo Mortensen) ...
Megérdemli az a roh@dt, pedofil Predator, nem tudta kivel kezd ki. A kiscsaj megsejtette mit akar! Még jó, hogy vmelyik Meetooooo-s Marvel-izé is visszaugrott "még időben" (gyönyörű ez a magyar nyelv, hogy mikre ad lehetőséget : ))), és segített neki.
...de ez már a következő forgatókönyv előzetese, aminek a rendezését még a kettővel ezelőtit rendező magyar srác sem vállaja, annyira vállalhatatlan.
...itt az összes előzetes, "egy-kupacon":
...najó': "kicsit" ironizáltam, de ettől még lehet akár jó is, bevallom azért érdekel ám.
1988 augusztusában két fegyveres bankrabló 54 órán át tartja sakkban a német rendőrséget egy túszejtő drámában, amely lövöldözéssel és három halálos áldozattal végződik.
www.netflix.com
Azért még '88-hoz képest is nagyon gáz a rendőrség felkészültsége, eljárása...
Megérdemli az a roh@dt, pedofil Predator, nem tudta kivel kezd ki. A kiscsaj megsejtette mit akar! Még jó, hogy vmelyik Meetooooo-s Marvel-izé is visszaugrott "még időben" (gyönyörű ez a magyar nyelv, hogy mikre ad lehetőséget : ))), és segített neki.
...de ez már a következő forgatókönyv előzetese, aminek a rendezését még a kettővel ezelőtit rendező magyar srác sem vállaja, annyira vállalhatatlan.
...itt az összes előzetes, "egy-kupacon":
...najó': "kicsit" ironizáltam, de ettől még lehet akár jó is, bevallom azért érdekel ám.
Ha már igy felvetödött a Predátor,a magam részéröl szivesen látnám a 2 éve elhunyt Gáspár András álnéven irt Predátor és Alien vs Predátor könyveit megfilmesitve.Olvasásra is ajánlom mindenkinek. https://m.blog.hu/ne/nerdblog/image/2017/20170617_150057.jpg
Facebookon láttam egy érdekes kommentet, hogy a következő Predator játszódhatna Ózdon, a kényszerleszállt idegen kétségbeesetten próbál kijutni a városból, miután űrhajóját 12 perc alatt szétkapták és eladták ócskavasnak, most pedig az alumíniumsisakjára vadásznak az árnyéklakó lények.
Facebookon láttam egy érdekes kommentet, hogy a következő Predator játszódhatna Ózdon, a kényszerleszállt idegen kétségbeesetten próbál kijutni a városból, miután űrhajóját 12 perc alatt szétkapták és eladták ócskavasnak, most pedig az alumíniumsisakjára vadásznak az árnyéklakó lények.
Ezt lehet, hogy viccnek szánta, de tényleg megnéznék egy ilyen túlélő horrort a Predátor szemszögéből.
Véletlenül lezuhan és ellenséges agresszív idegenek megpróbálják csomortosan legyilkolászni, mert idegállapotba jöttek.
Az lenne a film címe, hogy "Gárda Fantom"
Hú! Jó lett a Disney+. Ahogy elérhetővé vált, meg is jelent az app 4k Firesticken (erről nyomom), semmit se kellett szarakodnom. Olyan klasszikus filmekkel, mint pl. a scifik között az Enemy Mine.
Remélem lesz a filmben sok dakota közmondás is:
„Ha döglött predátoron ülsz, szállj le róla!”
"Nyereg alatt puhul a predátor"
"Döglött predátort már késő betörni"