már 0-4Már nem.
Csak szopatunk!
A meccsen is térdelnek az angolok.
Viszont kevés a 3-0, 5-el verik a németek az olaszokat, muszáj lenne megnyomni a végét, hogy még gólkülönbséget javítsunk.![]()
már 0-4Már nem.
Csak szopatunk!
A meccsen is térdelnek az angolok.
Viszont kevés a 3-0, 5-el verik a németek az olaszokat, muszáj lenne megnyomni a végét, hogy még gólkülönbséget javítsunk.![]()
7 ponttal vezetjük a tabellát. Az angoloknak nem kellet volna szó szerint letérdelniük, de jó így is.
És a romulánok meg 0:3-ra égnek Montenegró ellen!!!![]()
Micsoda este!
Telihold a Nyilas jegyében! Jupiter a Kosban!
![]()
A végére becserélhették volna.A Sun Viktor Orbannak nevezi Willi Orbánt lol
![]()
England 0 Hungary 4: Fans turn on Southgate after worst home defeat since 1928
JUST five days ago, Gareth Southgate claimed he would never outstay his welcome as England boss. Well if you took a straw poll of a 28,000 crowd at Molineux after this historic humiliation, S…www.thesun.co.uk

A vadhajtások face oldalán olvasható, mi történt Fajkasházy Teddyvel az este. Nem posztolom. De sirtam.....![]()
Történelmet írtak a fiúk: Anglia - Magyarország 0-4
www.vadhajtasok.hu

Én sem akartam már a harmadikat kibontani, de most megteszem!A vadhajtások face oldalán olvasható, mi történt Fajkasházy Teddyvel az este. Nem posztolom. De sirtam.....
Sztem ott is berúgtak!![]()

Ha ezt most nem írod én szívbaj nélkül posztolom, mert telitalálat.A vadhajtások face oldalán olvasható, mi történt Fajkasházy Teddyvel az este. Nem posztolom. De sirtam.....

Rasszisták:Magyarok 0:4
Mi történt?A vadhajtások face oldalán olvasható, mi történt Fajkasházy Teddyvel az este. Nem posztolom. De sirtam.....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..