Két nagyon jó barátom volt és a Kecskelyuk nevű barlangban háromszor voltunk fehér színű vakbogarat nézegetni.Főleg akkor fincsi ha a beszorult ember mögött vannak mások is. Mert akkor, ha nem sikerül kimozdítani sehogy sem a delikvenst, akkor bizony kezdődhet az élve feldarabolás. Érzéketlenül, hiszen nem férsz hozzá, hogy legalább megöld előtte, majd közben elvérzik. Na ha ha épp családi barlangászást tartotok ez még külön kellemes, főleg mikor aztán átmásztok az így megsíkosított részen.Szóval igen, elmebetegek.
Minden egyes alkalommal volt velünk egy pusz srác, mindig más. Ezek a plusz srácok a vége felé teljesen kikészültek és a barlangan lévő pici teremben maradtak. Én mindig megsajnáltam ezeket és visszamentem hozzájuk, hogy kevésbé féljenek, így sosem jutottam el a végéig. Ennek fényében elgondolkodtató a leírt terved.

Hááááááááát....Két nagyon jó barátom volt és a Kecskelyuk nevű barlangban háromszor voltunk fehér színű vakbogarat nézegetni.Minden egyes alkalommal volt velünk egy pusz srác, mindig más. Ezek a plusz srácok a vége felé teljesen kikészültek és a barlangan lévő pici teremben maradtak. Én mindig megsajnáltam ezeket és visszamentem hozzájuk, hogy kevésbé féljenek, így sosem jutottam el a végéig. Ennek fényében elgondolkodtató a leírt terved.
Mi hárman csillagászkodtunk alapvetően.
Akkor azt mondod, hogy defektesek vagyunk? Megjegyeztelek magamnak.![]()
![]()
![]()

Azt meg nem raktad oda, hogy "Felcsút".Azt hiszem, ez ide való.
![]()
Ebben mi a vicc? Simán hazugság a kép.
Ez egy karikatúra, azért van a Humorban. Hogy szerinted hazugság az meg a te dolgod.Ebben mi a vicc? Simán hazugság a kép.
A karikatúra a valóság kifugurarzsa. Ez nem az.Ez egy karikatúra, azért van a Humorban. Hogy szerinted hazugság az meg a te dolgod.
De, ez az, hogy te másképp gondolod az senkit nem érdekel. De ha zavar a poszt görgess tovább (vagy visszább), van még bőven más is, amit nézegethetsz.A
A karikatúra a valóság kifugurarzsa. Ez nem az.
De ez az…max neked nem tetszik de ,hogy még a Hunor kategóriában is Molni vagy az már all in…EMBER legyél már ember nem pedig egy….A
A karikatúra a valóság kifugurarzsa. Ez nem az.
Hagyd. Mi is a Hahota vicckönyveken nőttünk fel, csak mi továbbfejlődtünk.Ez egy karikatúra, azért van a Humorban. Hogy szerinted hazugság az meg a te dolgod.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..