Egyáltalán igazi ez a cucc és nem valami airsoft? Nekem elég furcsa, főleg a csillogó fekete festés rajta.Unboxing videó. Ide jutottunk, hogy unboxing videót csinálnak az ukrik.
Mégegy szavazat a pultos csajnak.![]()
Szmert izme.... izé, vesszenek az árulók!!!Ez csupán a faszi hűségesküje az ukránok felé.

Nagyjából minden gyújtószerkezet távoli élesítésű, sok rakétánál azért is van megadva minimális indítási távolság.Nem vagyok szakértő, de az első szerintem is visszaesett. Legalábbis a többinél, mintha jóval kisebb lenne az a booster vagy mi, ami visszaesik. Vagy nemtudom, alig látni.
Amúgy, ha pl visszaesett volna a hajóra maga a kalibr, akkor elpukkant volna? Vagy van valami biztosító mehanizmus/bármi, ami "élesíti"?
Tudja valaki? Vagy senki nem ismeri a pontos működésüket?
Nemábazzeg...Hát, ha az az s300 vagy mi tegnap -vagy mikor- akkorát pukkant.
Azért a hajtóanyag -ha a robbanófej nem is, bár az is véleményes- csak berobban.

Az a baj a műkedvelő amatőrökkel, hogy elvesznek az angolszász megnevezésekben és nem néznek utána mi is a valóság. Egy Kalibr esetében a harci részben és a boosterben van robbanó illetve pirotechnikai anyag.
Mert ugye ami angolul cirkálórakéta, annak a magyar neve jóval pontosabban írja le az eszközt : MANŐVEREZŐ ROBOTREPÜLŐGÉP.
Egy miniatűr gázturbina hajtja ami kerozinnal megy és a közelében sincs egy rakétahajtóanyag érzékenységének. Persze az is tűzveszélyes, de mégis más kategória.
@BigTony
Csecsenek állítólag vettek egy HIMARS-t
https://twitter.com/i/web/status/1545007053177061376
Ezt még majd meglátjuk, egyenlőre semmi bizonyíték rá, de sok pénzért hoholisztánban bármit IS vehetsz