Ok.Hát rendben. Egy repeszálló mellény súlya (IV. vagy V. osztály) 10 -20 kg. (Ha csak III. osztály, akkor kb. 5-6 kg) Ha nagyon megerőltetem magam ezt még izomból simán fent lehet tartani a vízen. Egy víz alatti vadász mellénye kb. 10 kg (az enyém 12 mert olyan vagyok, mint a parafadugó), és azzal kényelmesen lehet merülni és felszínre úszni. (Szóval azért ne gondold, hogy olyan baromi nagy dolgot mondtál, ehhez spec. szerintem jobban értek
) A repeszállóságot viszont rohadtul befolyásolja, ha bevizesedik, szóval talán a szárítás sem véletlen...
De kössél csak bele nyugodtan még bármibe (leginkább a betonba), láthatóan baromságokon rágódsz. Ez csak azt mutatja, hogy valós okotok nem nagyon van az örömködésre...![]()
A tengerész alapvetően víz fölötti élőlény és nem szeret feltétlenül a víz alatt megtalálható lenni.
Feltételezem ez a vadász izé vmi sport, ergo rutin is van benne. Kicsit más, mint különösebb saját
elhatározás nélkül vízbe kerülni.
Nekem aztán teljesen mindegy, hogy melyik szlávval mi lesz, az ukránok sem a lieblingjeim.
Nem tudom miért kell beskatulyázni vkit vki mögé csak mert a másik oldal céljaival/módszereivel nem ért egyet.