Ez csak piackutatás volt, de annyira hogy még Benkő papa is megnyalná a szája szélét...!![]()
Csöbör Katalin. CNC megmunkált központ és acél gyártó cégek....
Ez csak piackutatás volt, de annyira hogy még Benkő papa is megnyalná a szája szélét...!![]()
Csöbör Katalin. CNC megmunkált központ és acél gyártó cégek....
Milyen csinos az úriember a hölgy melett.Az a póló
![]()

Judit az Airbus gyulai gyárának CNC gépsorán fog dolgozni!? Szóval befogtad! Nagyon helyes!Milyen csinos az úriember a hölgy melett.![]()

Elvuleg idén állami beruházás stop van, azaz újat nem indítanak. 1-2 kivétel van, amit ma is emlitettek a medvés dzsemborin. Az állami hadiipari fejlesztéseket nyomják, hogy globális recesszióban lokális kivételek legyünk, ahogy ma tanultam.Akkor ez csak egyetemi aktatologatós "fejlesztés" lesz! Inkább Várpalotát meg Kaposvárt kellene már nagyon fejleszteni...!

Erről a Lengyeleknek is szóltak?Elvuleg idén állami beruházás stop van, azaz újat nem indítanak. 1-2 kivétel van, amit ma is emlitettek a medvés dzsemborin. Az állami hadiipari fejlesztéseket nyomják, hogy globális recesszióban lokális kivételek legyünk, ahogy ma tanultam.![]()
![]()
Meg kfir sosem volt opcio, egyedul @Negan monomaniaja volt (meg altalaban minden, amit a zsidok csinalnak.Pedig ez régi pólója![]()
)Most igazítja @krisss ülepére...A néni már hajtogatja!!!
![]()

Baguette kefírrel?milyen francia projektre gondolsz?

De nem lessz rossz 
(meglepő mód)#deDrMaróthGáspár - Jól néznek ki együtt a miniszter asszonnyal.Az a póló
![]()

3 héttel le vagy maradva kb.Akkor oda sem fogunk Lynxet gyártani...
A kisantant továbbra sem velünk tervezi a közös jövőt....
![]()
Czech Republic starts negotiations with Sweden to purchase CV90 tracke
google_ad_client = "pub-4068738923530102"; /* 468x15 data sheet menu top dark green */ google_ad_slot = "3500417247"; google_ad_width = 468; gowww.armyrecognition.com
Lehet, nem itt élek a fórumon...3 héttel le vagy maradva kb.
Hát amit leírtál.Lehet, nem itt élek a fórumon...
És mi a helyzet, amit ezügyben tudnom kellene?
Az is egy igazi exportsiker...Halkan jegyzem meg, hogy én ha nem is ezt jósoltam, de még véletlen sem voltam hurráoptimista, hogy teleszórjuk Lynxel Európát és majd ez teszi számunkra olcsóvá az üzletet...
Mondtam én, hogy PUMA.
Valóban nem az, ellenben nem mi lennénk az egyetlen rendszeresítők a világ ezen részén. És nem mellesleg megkímélnénk magunkat egy teljesen új konstrukció minden nyűgjétől.Az is egy igazi exportsiker...
Nem feltétlen mi leszünk az egyetlenek Európában, mert a Görögök is elég közel vannak ahhoz, hogy megvegyék,Valóban nem az, ellenben nem mi lennénk az egyetlen rendszeresítők a világ ezen részén. És nem mellesleg megkímélnénk magunkat egy teljesen új konstrukció minden nyűgjétől.
Közel voltak a szlovákok és a csehek is.Nem feltétlen mi leszünk az egyetlenek Európában, mert a Görögök is elég közel vannak ahhoz, hogy megvegyék,
A szlávokat elengedtük, most a görögök tesztelik. 200+ darabot akarnak venni.Lehet, nem itt élek a fórumon...
És mi a helyzet, amit ezügyben tudnom kellene?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..