Ne haragudj, de miről beszélsz? A Cavour építése rendszerbeállításig 8 év volt...mindent 2 év alatt építenek a Cavourt 3 de az 30.000 tonnás
nem véletlen épül annyi utasszállító hajó olaszba.
San giorgiok is gyorsan megvóltak nekik
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne haragudj, de miről beszélsz? A Cavour építése rendszerbeállításig 8 év volt...mindent 2 év alatt építenek a Cavourt 3 de az 30.000 tonnás
nem véletlen épül annyi utasszállító hajó olaszba.
San giorgiok is gyorsan megvóltak nekik
az építés és a rendszerbe állítás két külön dolog.Ne haragudj, de miről beszélsz? A Cavour építése rendszerbeállításig 8 év volt...
Hadihajókról beszélünk, mit csinálsz egy üres hajótörzzsel? Nem véletlenül fogalmaztam az első hozzászólásomban is úgy, hogy "rendszerbe állításig"https://en.wikipedia.org/wiki/Italian_landing_helicopter_dock_Trieste a garibaldi gerincfektetése és vízrebocsáljtása között nem telt el 3 év.
az építés és a rendszerbe állítás két külön dolog.
Nagyszerű, ettől nem lesz bevethető hamarabb egy hadihajó. De a példádnál maradva, mit gondolsz, miért építették meg 3 év alatt az olaszok a "vasat", és utána még elszöszöltek 5 évet minden mással?@arbalest az olaszok európa legnagyobb hajóépítői a világon a 3. vagy 4. ek (legalábbis egy gyáruk biztos)
gerincfektetéstől rendszerbe állításig a kínai hajók a koreaiak is több mint 2-3 évHadihajókról beszélünk, mit csinálsz egy üres hajótörzzsel? Nem véletlenül fogalmaztam az első hozzászólásomban is úgy, hogy "rendszerbe állításig"
mert vata új típus ami merevszárnyasok forgószárnyasok üzemeltetésére alkalmas és e melett még partraszállási képességet is biztosít? a liaoning hány évig bokorászott mire redszerbe ált? egy type 55 ös mennyit miközbe már 8. is vízen van?Nagyszerű, ettől nem lesz bevethető hamarabb egy hadihajó. De a példádnál maradva, mit gondolsz, miért építették meg 3 év alatt az olaszok a "vasat", és utána még elszöszöltek 5 évet minden mással?
4-5 körül épülnek a romboló méretű hajóik.gerincfektetéstől rendszerbe állításig a kínai hajók a koreaiak is több mint 2-3 év
Rendszeres, hogy vizen lévő hadihajó felszerélse annyi időt, vagy többet vesz igénybe, mint a puszta megépítése. Mindenkinél. Megértetted, hogy az első kommentem miért, mire írtam?mert vata új típus ami merevszárnyasok forgószárnyasok üzemeltetésére alkalmas és e melett még partraszállási képességet is biztosít? a liaoning hány évig bokorászott mire redszerbe ált? egy type 55 ös mennyit miközbe már 8. is vízen van?
a pzh 2000 ünk már itt vólt tavasszal az 1. mikor lessz rendszerbe? a rendszerbeállítás nincs összefüggésbe azzal hogy yorsan vagy lassan épül egy hajó.
és az olaszok gyyorsan építenek ha olyan rendszerek kerülnek telepítésre amik gyorsan legyáárthatóak vagy van raktáron vagy nem kisérleti a rendszerbe állítás is gyorsabb de az már nem az építés része. én az építésre reagálam.
tetszik vagy sem az olaszok szép hajókat építenek és gyorsan. a minősége másskérdés ahogy az is hogy más gyártók milyen gyorsan szállítanak (ami sokszor francia) vagy épp hogy megy azoknak a cégeknek az integráció.
helyes maradjunk a méretkategoriánál San giorgio 3 év amit az algíroknak építettek az már sokadik vólt 2 év üzembeállt.4-5 körül épülnek a romboló méretű hajóik.
Rendszeres, hogy vizen lévő hadihajó felszerélse annyi időt, vagy többet vesz igénybe, mint a puszta megépítése. Mindenkinél. Megértetted, hogy az első kommentem miért, mire írtam?
Rendben. Az olaszok a császárok.helyes maradjunk a méretkategoriánál San giorgio 3 év amit az algíroknak építettek az már sokadik vólt 2 év üzembeállt.
horizont osztály romboló 5 év rendszerbe állásig.
nem lassúak az olaszok. persze egy vadonat új típus rendszerbeállításával főleg ha az komplex ők sem kapkodnak.
gyártókapacitásuk is ha lenne megrendelés meglenne főleg ha nem kellene várni az import berendezésekre mert maguknak gyártanák.
ez van Olasz a világ 4. legnagyobb hajógyára európa legnagyobbja és tengeri teknologia gyártásába is élen járnak a minőség az persze olaszos. de a tempóval az olaszoknak soha nem vólt gond.
nem írtam hogy császárok de ha hajóépítésről van szó a "nagyon nem" erős túlzás rájuk nézve. ez van jók benne nem császárok hercegek a 4. helyel vagy fejedelmek. egy nem sem igaz rájuk e tekintetbe nagyon off de az F35 europai gyártása sem véletlen kerül hozzájuk. (mert lepörgetik a db számot) tervezni lehet szebbet tervez mint jobbat de a menyisséget hozza.) a komplett olasz ipar alapköve.) kis sárga f.szomok a gruból...Rendben. Az olaszok a császárok.
Az első kommentem érdemi mondadójához hozzá tudsz szólni? Bocs, ott kifelejtettem az olaszokat.
Sikerül hozzászólnod az kommentem mondanivalójához?nem írtam hogy császárok de ha hajóépítésről van szó a "nagyon nem" erős túlzás rájuk nézve. ez van jók benne nem császárok hercegek a 4. helyel vagy fejedelmek. egy nem sem igaz rájuk e tekintetbe nagyon off de az F35 europai gyártása sem véletlen kerül hozzájuk. (mert lepörgetik a db számot) tervezni lehet szebbet tervez mint jobbat de a menyisséget hozza.) a komplett olasz ipar alapköve.) kis sárga f.szomok a gruból...
ha a japánok vagy még talán kategoria akkor még az olaszok és persze amit @alali77 már említett korea. (japánnál mind a kettő potensebb hajóépítő iparral rendelkezik) ha már tudna. (ezt írhattamvólna úgy hogy kieg ) ha már kierőszakoltad.Sikerül hozzászólnod az kommentem mondanivalójához?
Nem sértődtem meg. Rácsodálkoztam, hogy semmit nem értettél abból, amit írtamha a japánok vagy még talán kategoria akkor még az olaszok és persze amit @alali77 már említett korea. (japánnál mind a kettő potensebb hajóépítő iparral rendelkezik) ha már tudna. (ezt írhattamvólna úgy hogy kieg ) ha már kierőszakoltad.
elég értelmes hogy ketten kijavítottunk és megsértödtél?
jó én itt befejeztem.nem vitatkozom veled.Nem sértődtem meg. Rácsodálkoztam, hogy semmit nem értettél abból, amit írtam
Köszönömjó én itt befejeztem.nem vitatkozom veled.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..