[HUN] Egyéb használt eszközök beszerzése és/vagy felújítása, átalakítása

Nézd,ha a Rheinmetall nekem világol akkor én is. Beszállítói lánc a gond, ezt én is tudom. Tudomásom szerint ez helyreáll,majd.
Nekem is világolt eleget. De ők inkább azt mondták (meg a kmw is), hogy az A4-et emiatt nem lehet sokáig üzemeltetni. És az upgrade ezt megoldja, természetesen ez önreklàm de a leopard üzemeltető országok találkozójàn is ezt mondták a résztvevők.

Nekem is világolt eleget. De ők inkább azt mondták (meg a kmw is), hogy az A4-et emiatt nem lehet sokáig üzemeltetni. És az upgrade ezt megoldja, természetesen ez önreklàm de a leopard üzemeltető országok találkozójàn is ezt mondták a résztvevők.
Én is csak egy későbbi upgrade-el látom értelmét másképpen nem.

Attól függ mennyibe kerül. De úgy értem hogy leginkább nincs upgradelhető A4 mert javarészt elfogytak.
Ez biztos? Vmiért több száz, (2-300? és még azon felül is van nekik)), darabos német Leopard upgrade progira emlékszek, bár lehet azok nem A4-esek...

Ha egy Leopard 2 küld be az épületbe pár programozott 120-as repeszt ami belül robban, akkor ugyanott vagyunk. Védettnek védett annyira mint egy Terminator, jobban mint egy Gepárd és "nagyobbat is szól"...erre az egy speciális feladat körre nem rendszeresítenék Gepárdot.
Ugyan arra a feladatra mennyibe kerülhet a programozott 120-as repesz, és mennyibe a 30/35 -ös lőszer?

• Tetszik
Reactions: Pogány and krisss
Ugyan arra a feladatra mennyibe kerülhet a programozott 120-as repesz, és mennyibe a 30/35 -ös lőszer?
Az is lényeges kérdés hogy melyikből mennyi kell ugyan, ahhoz a hatáshoz illetve mi lenne a Gepard fenntartási költsége erre ez egy speciális feladat körre. Az eredeti felvetés erről szólt ugyanis: vegyünk-e Gepárdot városi harcra, gyalogság ellen. Mindent egybe vetve nem érné meg.

Az is lényeges kérdés hogy melyikből mennyi kell ugyan, ahhoz a hatáshoz illetve mi lenne a Gepard fenntartási költsége erre ez egy speciális feladat körre. Az eredeti felvetés erről szólt ugyanis: vegyünk-e Gepárdot városi harcra, gyalogság ellen. Mindent egybe vetve nem érné meg.
Meg nem alkalmas szerintem.