Orosz szárazföldi erők és fegyverzetük

A "Kurganmashzavod" a "Army-2022" kiállításon bemutatja a 2Sz25M önjáró lövegben új konfigurációban

A "Kurganmashzavod" orosz vállalat először mutatja be az (SPTP) 2Sz25M önjáró páncéltörő fegyvert új konfigurációban
1JZYleyPW7I.jpg

A "Kurganmashzavod" a "Army-2022" kiállításon bemutatja a 2Sz25M önjáró lövegben új konfigurációban

A "Kurganmashzavod" orosz vállalat először mutatja be az (SPTP) 2Sz25M önjáró páncéltörő fegyvert új konfigurációban
1JZYleyPW7I.jpg
Még egy papírmasé valami, erre aztán nagy szükségük van az ukrajnai háború tükrében.

Mikor konvojokban haladtak voltak kilőve tüzérséggel 80%-ban. Én súgtam neked, hogy mire használják a BMD-t,
Tudom mire jó a BMD és hidd el, ha arra használták volna akkor mégnagyobbak lettek volna a veszteségeik. Az a nagy helyzet, hogy egy olyan jármű mint a BMD tökéletesen alkalmatlan a modern harcra. A BMD-4 még a 12,7 AP ellen sem védett 100%-ban. Egy sima 12,7-es nehéz-géppuska is átlövi már közepes távolságból is!

Tudom mire jó a BMD és hidd el, ha arra használták volna akkor mégnagyobbak lettek volna a veszteségeik. Az a nagy helyzet, hogy egy olyan jármű mint a BMD tökéletesen alkalmatlan a modern harcra. A BMD-4 még a 12,7 AP ellen sem védett 100%-ban. Egy sima 12,7-es nehéz-géppuska is átlövi már közepes távolságból is!
A BMD egy vicc a modern harctéren, erre az Oroszoknak is rá kellett jönni Ukrajnában...
Mindenki tudja, hogy a BMD konnyü harci jármü a VDV-sek a harctérre való szállítására a desszantolás után . Azt is tudja mindenki-illetve aki az orosz haditechnikához konyít valamit, hogy gyenge a védelme és kicsi a harcértée. Nem a klasszikus harcokra van tervezve. Mi máson tudtak volna bevonulni a VDV-s csapatok Ukrajnába?!

• Tetszik
Reactions: tong djagbu
Mindenki tudja, hogy a BMD konnyü harci jármü a VDV-sek a harctérre való szállítására a desszantolás után . Azt is tudja mindenki-illetve aki az orosz haditechnikához konyít valamit, hogy gyenge a védelme és kicsi a harcértée. Nem a klasszikus harcokra van tervezve. Mi máson tudtak volna bevonulni a VDV-s csapatok Ukrajnába?!
Ha engem kérdezel még egy Csepel monti is többet ért volna.

Az a baj, hogy az orosz hadvezetés úgy gondolta, hogy a BMD elég lesz az VDV csapatok harctéri szállítására ,mint látjuk/láttuk ebben nagyot tévedtek és ezért jó sok VDV katona áldozta az életét, ráadásul ezt még tetézték azzal, hogy még pl a Kijev környéki harcokban is bevetették őket, szerintem mindenki emlékszik az égő BMD-k és az összeégett elesett orosz katonák holttesteire Irpin utcáin.

Akkor a Manul az új neve a Kurganyec-25-nek?

Akkor a Manul az új neve a Kurganyec-25-nek?

Ez a BMP-3 továbbfejlesztése. Még 2020-ban mutatták be először. A Kurganyec-25 a jövő zenéje.

• Tetszik
Reactions: Nemerson