Energiagazdálkodás, energiabiztonság, villamosenergia-termelés

Inkább próbáld meg azt kritizálni amit írtam...

Nem bonyolult dolgok. Növelni kell az atomenergia arányát (3 erőműs rendszer), sokkal több zsinóráram kell, ha átállunk a gázról a lakossági fűtésnél a legkevésbé problémás elektromosra és az elérhető szenünkre átállni az energiatermelésben.
Nem szeretnéd bele venni a számításba, hogy mit fognak reagálni az emberek vagy a te világodban csak jobbágyok léteznek?

Segítek, aki teheti, napelemet telepít nem csak az emberek a cégek is, ha az kész lesz, számolgathatod a fogyasztást, mert amikor süt a nap az be fog esni.

Nem csak a kicsik pl CATL-t hogy tervezed majd meggyőzni, hogy ne az „általa” termelt áramot használja?

• Tetszik
Reactions: Kopi2000
Orosz pénzből magyar atom, sugárzó a hangulatom... Azért valami baj lehet Paks bővítésével...

• Tetszik
Reactions: tonyo and hendrick
Orosz pénzből magyar atom, sugárzó a hangulatom... Azért valami baj lehet Paks bővítésével...

Késik. Profibb menedzser kellett. Petya megoldja.

• Tetszik
Reactions: fip7

18 fokra fűtenek majd a minisztériumokban​

Az ATV kérdésére Gulyás Gergely elmondta, hogy valószínűleg 18 fokra fűtik majd a minisztériumokat, állami intézményeket. Azt nem támogatják, hogy otthonról dolgozzanak az államigazgatásban, így azzal nem spórolnak majd, hogy időnként hazaküldik az embereket.

18 fokra fűtenek majd a minisztériumokban​

Az ATV kérdésére Gulyás Gergely elmondta, hogy valószínűleg 18 fokra fűtik majd a minisztériumokat, állami intézményeket. Azt nem támogatják, hogy otthonról dolgozzanak az államigazgatásban, így azzal nem spórolnak majd, hogy időnként hazaküldik az embereket.
Akkor a németeknél melegebb lesz! (19) :oops:

Viszont ezzel együtt betiltják a home office-t is, így ez összességében minden, csak nem korrekt.
Ezzel segítik a lakossági rezsicsökkentést. Nyilván persze lesz, akit ez kellemetlenül érint. Viszont segít hozzászokni a 18 fokhoz: ha a melóhelyen 18 fokban üldögél, lehet otthon se fogja igényelni a nagy meleget.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ezzel segítik a lakossági rezsicsökkentést. Nyilván persze lesz, akit ez kellemetlenül érint. Viszont segít hozzászokni a 18 fokhoz: ha a melóhelyen 18 fokban üldögél, lehet otthon se fogja igényelni a nagy meleget.
Az nem segítség, ha kötelezővé teszik.

Persze, tulelheto a 18 fok, férfiként hosszú ujjú és kész. Irodában dolgozó nőknek viszont annyira nem kellemes, ok rosszabbul bírják.
Vajon a magántulajdonú irodaházak az is kötelezik a sporolasra?
Így hogy megfagyunk mi is, vajon a férfiak nálunk is szülhetnek?

• Vicces
Reactions: fip7 and SilvioD
Persze, tulelheto a 18 fok, férfiként hosszú ujjú és kész. Irodában dolgozó nőknek viszont annyira nem kellemes, ok rosszabbul bírják.
Vajon a magántulajdonú irodaházak az is kötelezik a sporolasra?
Így hogy megfagyunk mi is, vajon a férfiak nálunk is szülhetnek?
A hímsoviniszta dress kódot hozzá kéne igazítani a helyzethez. Mi más lehetne ez az idiótaság, hogy nők nehezebben bírják a 18 fokot? Talán van ahol kötelező a szoknya meg a mély kivágás?
A 20 fok a normális munbkahőmérséklet, a 18 kicsit hűvösebb, ennyi. Majd jobban betartják a monitor előtti munka megszakítására vonatkozó szabályokat és mozognak egyet, bumm.

A hímsoviniszta dress kódot hozzá kéne igazítani a helyzethez. Mi más lehetne ez az idiótaság, hogy nők nehezebben bírják a 18 fokot? Talán van ahol kötelező a szoknya meg a mély kivágás?
A 20 fok a normális munbkahőmérséklet, a 18 kicsit hűvösebb, ennyi. Majd jobban betartják a monitor előtti munka megszakítására vonatkozó szabályokat és mozognak egyet, bumm.
én kifejezett fázós vagyok, de erre feltalálták a dupla pulcsit, meg a réteges öltözködést. Szóval nem igazán értem, hogy ezzel mi a baj :)
Hülye kérdés, akkor eddig miért is nem lehetett megtenni?
mert mondjuk 30 fok volt kinn?

A nők és a férfiak - bármit is állítsanak a feministák- nem egyformák. A nőknek lassabb a nyugalmi anyagcserejuk ezért jobban fáznak. Nekik az optimális a 25fok, a férfiaknak a 22 irodai munkavégzésre. (Apámnak még régen a 10fok volt a jo, télen is nyitott ajtó mellett melozott. Mikor mentem hogy segítsek neki rajzolni megfagytam. Megöregedett, most már 20 fölött szereti nyomkodni a gépet nappal, 17 fokot szeret éjjel. )

Ja, eszembe jutott egy jo regi (kb. 27 eves) sztori. Meg MOL-os koromban, a fonokom, Bokor Csaba, fegyelmi eljarast inditott ellenem szexualis zaklatas miatt. Az volt a bunom, hogy nyaron rovidnagragban mentem dolgozni es ezzel zaklattam a noi munkavallalokat... Persze, akkor meg nem volt eloirca dresszkod annak, aki nem ugyfelkapcsolati munkakorben dolgozott. Csak a megnevezett isten barma varta volna el, hogy oltonybe menjunk dolgozni....

Ja, eszembe jutott egy jo regi (kb. 27 eves) sztori. Meg MOL-os koromban, a fonokom, Bokor Csaba, fegyelmi eljarast inditott ellenem szexualis zaklatas miatt. Az volt a bunom, hogy nyaron rovidnagragban mentem dolgozni es ezzel zaklattam a noi munkavallalokat... Persze, akkor meg nem volt eloirca dresszkod annak, aki nem ugyfelkapcsolati munkakorben dolgozott. Csak a megnevezett isten barma varta volna el, hogy oltonybe menjunk dolgozni....
OFF

main-qimg-f508b08baf597d6e3c43ff7caaa27c1b.webp

Azért na. :D