Jók az olaszok és pontosan tudják mi Rossi taktikája. Nagyon nehéz lesz, csoda kategória, mondjuk már most is az.Hétfőn Magyar - olasz csoportföntő.
Aztán irány a negyesdöntő.
Tippre
Holland, spanyol, horvát, Magyar![]()

Nemzetek Ligája négyes döntőjében?...Hétfőn megverjük az olaszok
utána kikapunk a Luxembourgtól
![]()

Ha úgy védekezünk mint most a németek ellem akkor jó esélyünk van a négyes döntőbe jutni.Jók az olaszok és pontosan tudják mi Rossi taktikája. Nagyon nehéz lesz, csoda kategória, mondjuk már most is az.
olaszok után a legközelebbi meccs egy Luxembourg magyarország baratáságosA
Nemzetek Ligája négyes döntőjében?...![]()

Tény, hogy a luxemburgi egy masszív csapat, de nyugodtan kijelenthetjük a mai meccs alapján is hogy jó a válogatottunk és mi vagyunk annak a találkozónak az esélyesei, persze ha Rossi az alapembereket pihenteti és ez lesz Dzsudzsák búcsúmeccse akkor bármi előfordulhat.olaszok után a legközelebbi meccs egy Luxembourg magyarország baratáságos![]()
![]()
Kb ott fog visszavonulni Dzsudzsák, ha igazak a hírek. Ennyire kell majd komolyan venni.Hétfőn megverjük az olaszok
utána kikapunk a Luxembourgtól
![]()
Nem is értem palit ... Szerintem magát égeti ezzel a vissza vonulás meccsel ... Pont jo volt hogy Királyal döntetlenbe legtöbb válogatottak ...Kb ott fog visszavonulni Dzsudzsák, ha igazak a hírek. Ennyire kell majd komolyan venni.
Mert neki és a pártfogójának fontos.Nem is értem palit ... Szerintem magát égeti ezzel a vissza vonulás meccsel ... Pont jo volt hogy Királyal döntetlenbe legtöbb válogatottak ...
Mindenki másnapos a tegnapi meccs után.Amugy ma valami munkanap van hogy mindenki el van tunve a topicbol?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..