Szerintem lesz is, csak nem tudni mikor. Az ukrajnai tapasztalatok alapján "must have" kategória a rakétatüzérség.Ez kéne nekünk is, csak HX3-alvázon

Thai Army tests 300 km-range D11A based on Israeli PULS MLRS
Thailand's Defense Technology Institute [DTI] has begun testing an indigenous version of Elbit Systems' Precise & Universal Launching System [PULS] MLRS.bulgarianmilitary.com
A PULS-nak nagyobb a rakétaválasztéka, mint a HIMARS-nak vagy a Cumónak és a helyi gyártás is jó eséllyel megszerezhető. Európában még nincs gyártósora az Accular és Extra rakétáknak, szóval "elsőzhetnénk" - a V4-ben és Balkánon lehetne piaca ezeknek a szovjet és csehszlovák erdetű rakétatüzérség cseréjekor.
Nem is feltétlen kellene sok ezekből a Honvédségnek: 18-24 indító is elég lehet. Ezek már precíziós fegyverek: "egy célpont egy rakéta". Az "ezerszám" lőjük buta-rakétákat módszer már kifutóban van, pláne itt "nyugton", ahogy tömeges gyalogos roham sincsen már.
Minden dandárunkra jutna 6-8 indító különféle precíziós rakéta-mixxel...
A rakéták lennének itt drágák várhatóan, nem is a járművek - kicsit fordított a helyzet mint a önjáró lövegekkel.
Szerintem elég lenne a 160mm LAR160 és ACCULAR160 és az EXTRA rakétákat gyártani. 122mm gyengébb mint a 160-as, gy felesleges. A 300 km-es Preadator Hawkból pedig néhány tucat vagy százas-nagyság rendű is elég lehet - jöhet importból. Kárpát-medence nagy részét lefedné egy ilyen rakéta...
Hallottam olyan "pletykát", hogy már kaptunk ajánlatot PULS-ra is, de még nincs döntés és talán még sokáig nem is lesz..."piackutatás" megy meg "gyorsítás".

Tegnapra.
 Tegnapra. 

Amúgy meg az is lehet valóban van informátora! Miért olyan hihetetlen?
 Amúgy meg az is lehet valóban van informátora! Miért olyan hihetetlen?