Ez abszolút nem igaz , hiszen elég csak megnézni , hogy az oroszok mennyi cirkálórakétát használtak fel megtalálod a számokat ebben a topikban is...
Az Oroszok már Február 24-én és azóta lebonthatták volna az SzBU / Hadügyminisztérium / stb épületeit, a hidakat, és sok mást, de ehelyett csak szórványosan, szabálytalanul, és korlátozottan használták fel ezeket, és szeptemberben volt egy jelzésértékű csapás, és most érdemben.
És a Nyugati katonai vezetők az Orosz Stratégiai Erők látványos visszafogottságáról cikkeztek, hónapokon át, cinizmussal fűszerezve.
Az ukrán menekülteket támogatjuk, az ukrajnai rászorulókat támogatjuk, de az oroszok elleni harcot nem támogatjuk, ahogy az mindenki előtt világos. Persze vannak politikai nyomásra és a szövetségi rendszerünknek megfelelve megszavazott szankciók és nyilatkozatok, de azt egy általános iskolás is tudja, hogy mi semmiféle harcot nem támogatunk, még ha pár megvezetett warmonger szeretné is ezt. Azt meg továbbra sem értem mi bajod van azzal, ha leírom a véleményemet erről az egész szarságról. Most még arra is figyeltem, hogy ne személyeskedjek, mert semmi értelme. Úgyhogy leszel szíves tudomásul venni, hogy ha te öntöd ide az anyagaidat akkor olykor-olykor bizony kommentálni fogja valaki, és erre nem az a válasz, hogy menjek ki az utcára tüntetni.