[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

92180bd2db02f29d19cd715964dad95f.jpg
A Honvédségnél már a szemeteskonténer is Lynx színű? :eek::D
Már most rozsdás a lánctalp! :D:D:D
WD40zzzd le! :D
Ez egy VW Tiguan...
Meg egy kotla.
Egy kotlós a lövészeknek. :rolleyes:
Hol van róla a SEOSS parancsnoki optika géppuskával (MSSA)? :confused:
Azt csak a kiállításra rakják rá, drága vóót.. :oops::p
Illetve, könnyebb volt leponyvázni így és úgy alakítani a ponyvát, hogy konténernek tűnjön ami alatta van :oops:
:D
Szerintem is ott lesz a "banzáj" Papival és Boboval. Tán még a felcsúti Napóleon is lemegy valami "okosat" mondani az emelvényről...
Pedig vett neked csomó játékot, színezőt... :hadonaszos:

Ugy tudm lesz csinnadratta, meg nagy átadás stb. a héten. Ha minden igaz a katonai magazinok (kivve HM Sajtó persze) sem kaptak rá meghívót... Engem egyébként a Bakonyban érdekel, vagy máshol amikor már sárosan fog dübörögni, most is a páncélos tarackokról ott készítettem jó képeket, nem kiglancolva :)...

Ugy tudm lesz csinnadratta, meg nagy átadás stb. a héten. Ha minden igaz a katonai magazinok (kivve HM Sajtó persze) sem kaptak rá meghívót... Engem egyébként a Bakonyban érdekel, vagy máshol amikor már sárosan fog dübörögni, most is a páncélos tarackokról ott készítettem jó képeket, nem kiglancolva :)...
Makes sense :rolleyes:

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Sáros lánctalp alulról? :D

• Imádom
Reactions: Matróz Kommandó