T 

Szerintem jogos volt a kérdés. Feleslegesen ne guruljon arra az ember délelött 9-kor, ha csak délután lesz hiúz. Nem?
Este 10 óra után!![]()

Szerintem jogos volt a kérdés. Feleslegesen ne guruljon arra az ember délelött 9-kor, ha csak délután lesz hiúz. Nem?
Ajánlanám mindenkinek vasárnap a hősök terét. Azt mondják nagyon szép sétálós időjárás lesz.![]()
![]()
Azt mondod a szpotterek akkor holnap hajnalban le is satorozhatnak a ter korul?Ajánlanám mindenkinek vasárnap a hősök terét. Azt mondják nagyon szép sétálós időjárás lesz.![]()
![]()

....tesztelések...
What.tesztelések? mit kell tesztelni? a gyárban nem tesztelték le?
Szóval 40 év piackutatás után jön még 40 tesztelés?
Több 'buziskodást' Lynx témában ez a közösség bunyó nélkül már nem bír elMit rohognek, ha nem lenne ott semmi, avagy valami nepitanc-bemutatora kuldene ki titeket @krisss vasarnapra...![]()
![]()
![]()

Lehet így kellene megünnepelni az érkezést. Egy részég, 8 napon belül gyógyuló hőbörgèssel.Több 'buziskodást' Lynx témában ez a közösség bunyó nélkül már nem bír el![]()

Ha tényleg csak jóidő lesz, akkor is el fogod tudni foglalni magad a Városligetben!Szerintem jogos volt a kérdés. Feleslegesen ne guruljon arra az ember délelött 9-kor, ha csak délután lesz hiúz. Nem?

Ha tényleg csak jóidő lesz, akkor is el fogod tudni foglalni magad a Városligetben!![]()

Helyenként Lynx látható.
Vasárnap túlnyomóan napos, száraz idő várható. A helyenként élénk délies szélben 19 és 24 fok közé melegedhet a levegő.

Kriss szervezi a htka sörözést...Mit rohognek, ha nem lenne ott semmi, avagy valami nepitanc-bemutatora kuldene ki titeket @krisss vasarnapra...![]()
![]()
![]()
Csessze meg dolgozom...Helyenként Lynx látható.![]()
![]()

Gondolom kurvàra elkapod a misztikus egynapos hasmenést aznapra!Csessze meg dolgozom...![]()

Különben ki sem megyek.Pogány miatt egy T-72, feltételezem ott ott fog állni ?

Inkább hozd a sajátod!Különben ki sem megyek.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..