Visszajelzések és javaslatok

Van egy "A Magyar Honvédség fejlesztései 2014-ben" topik 25 hozzászólással, amit 2014-ben Szittya88 nyitott azzal a szöveggel hogy "Így az év végéhez közeledve összeszedhetnénk egy topikba az idei évben történt fejlesztéseket, képességnövekedéseket vagy épp csökenéseket. A topik a Mapyar haderő fejlesztési iránya nevű topikkal ellentétbe a valódi fejlesztések gyüjteménye és ne az egyéni vágyaké (ha kérhetek ilyet)". Nem arra topikra emlékszel?
igen nyitottam ilyet is. Meg ezt is. én nyitottam. Valami helyesírási probléma miatt át lett nevezve mert @dudi t heteken át zavarta a helytelen cím. és erőlködött hogy változtassam meg mert az én dolgom mert én nyitottam. (én meg heccelésből flegmán csak leszartam és változtassa meg akit zavar kijelentésekkel zártam a témát... ideiglenesen) @Mackensen emlékszik.

• Vicces
Reactions: Kim Philby
megszünt a domainem és át lett téve a kezdő komment. egyetlen egy szittya88 as kommentet sem fogsz találni. de szittya komentek jórésze is törölve van (saját kérésre) vólt hogy 3 éves comment termést töröltettem cakli pakil...
Ok, akkor ha törölve lett, akkor hiába nézem. Ha jól emlékszem, akkor a fórummotor váltás miatt is optimalizálva lett a topikszerkezet.

Van egy "A Magyar Honvédség fejlesztései 2014-ben" topik 25 hozzászólással, amit 2014-ben Szittya88 nyitott azzal a szöveggel hogy "Így az év végéhez közeledve összeszedhetnénk egy topikba az idei évben történt fejlesztéseket, képességnövekedéseket vagy épp csökenéseket. A topik a Mapyar haderő fejlesztési iránya nevű topikkal ellentétbe a valódi fejlesztések gyüjteménye és ne az egyéni vágyaké (ha kérhetek ilyet)". Nem arra topikra emlékszel?

Szeretném jelezni, hogy a T-72M1 topikot szétgarázdálkodtuk így közösen.
De szerintem sok jó infó van ott. Nem törlést kérnék hanem keresni kellene egy megfelelő topikot neki. Pl. A magyar haderő fejlesztési irányait.
Előre is köszönöm a segítséget!

Szeretném jelezni, hogy a T-72M1 topikot szétgarázdálkodtuk így közösen.
De szerintem sok jó infó van ott. Nem törlést kérnék hanem keresni kellene egy megfelelő topikot neki. Pl. A magyar haderő fejlesztési irányait.
Előre is köszönöm a segítséget!
Melyik hozzászólástól kezdve legyen áthelyezve?

• Vicces
Reactions: Törölt tag
Az ukrán topicban a T-62 kapcsán írtam a harckocsik üzemeltetési problémáiról, onnan törölve lett, ami nem gond.
Viszont valamelyik harckocsi topicban elférne. Szerintem.
Kérhetném, hogy pottyantsák az arra jogosultak oda.
Megköszönném, sokszor felbukkanó téma, nem kellene minden héten mégegyszer begépelni.
Köszönöm!

• Tetszik
Reactions: Tcat
Az ukrán topicban a T-62 kapcsán írtam a harckocsik üzemeltetési problémáiról, onnan törölve lett, ami nem gond.
Viszont valamelyik harckocsi topicban elférne. Szerintem.
Kérhetném, hogy pottyantsák az arra jogosultak oda.
Megköszönném, sokszor felbukkanó téma, nem kellene minden héten mégegyszer begépelni.
Köszönöm!
Hát van a t-62 téma az kézenfekvő neki.

Nem lehetne egy UA-RU dühöngő altopicot csinálni a biztpolos ukrán alá?

Oda átidézgetheti az ember, amit akar, aztán mehet a térítés meg agitprop.
Így úgyis csak átszivárog majd máshova, mert ugye senki sem tudja mindig befogni a száját (én sem),
ezzel viszont lenne egy dedikált idióta-szoba, a biztpolnak meg megmaradna a mostani.

• Tetszik
Reactions: Wilson
Nem lehetne egy UA-RU dühöngő altopicot csinálni a biztpolos ukrán alá?

Oda átidézgetheti az ember, amit akar, aztán mehet a térítés meg agitprop.
Így úgyis csak átszivárog majd máshova, mert ugye senki sem tudja mindig befogni a száját (én sem),
ezzel viszont lenne egy dedikált idióta-szoba, a biztpolnak meg megmaradna a mostani.
Teljesen felesleges. Csak ugyanazt a mocsarat szaporitanák, különböző mélységű verziókban, pusztán növelve a saját munkájukat.

Teljesen felesleges. Csak ugyanazt a mocsarat szaporitanák, különböző mélységű verziókban, pusztán növelve a saját munkájukat.
De ott dedikáltan mocsárkodni lehetne. Így az összes többi topic szabadulna föl. +a biztpol ua-ru topic hírekkel lenne tele,
nem pedig a hozzájuk fűzött denemúgyvan-deúgyvan szarsággal.