Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

.
A szócikk 90-95%-át én írtam és igyekszem frissíten tartani az új infók alapján - szóval szerintem igen... :)
Olyan aladeen ez a @Green Leader ! ;)
De bezzeg a hungarian ground forces equipment tabot nem frissíted , mi van ha epp most csinal valaki egy Romania versus Hungary youtube videot ?! Alul maradunk az internet csatába mert te lusta vagy :mad: :hadonaszos:

.

De bezzeg a hungarian ground forces equipment tabot nem frissíted , mi van ha epp most csinal valaki egy Romania versus Hungary youtube videot ?! Alul maradunk az internet csatába mert te lusta vagy :mad: :hadonaszos:
Elsősorban a magyar wikivel foglalkozom, mert az sokkal hiányosabb haditechnika terén. Szóval írd át te az angol szócikket ha nagyon ráérsz! :P

.

Ejnye Krisss ,

Honnét van az acél ? Külföldi ? Rég rossz , mert túl nagy kitettség ... Hazai ? Tuti silány és fos minőségű ...

Meg egyébként is ez nem egy CV 90 hanem valami asztalról levett tervrajz doboz amit ifvnek csúfolnak :hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:

De azért szép próbálkozás volt :) talán egy másik életben sikerül megugrani a Negan igény szintet :cool::cool::cool:
Én így képzelem el valahogy a tökéletes hazai Lynx-gyártást, legalábbis az itteni kommentek egy része alapján. Max. annyi a különbség, hogy a hipszter fószer helyett dr. Maróth törölgeti le egy mikroszálassal a végén:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bár ez inkább szomorú

• Hűha
Reactions: Roni
Új iráni drón Meraj-521, 5km hatótáv 15 perc. 500-1000g robbanófej
Ng-HC4ls-1.jpg

Aztakurva! Ki gondolta volna, hogy így előrehaladtak a robotikában! :eek:

• Vicces
Reactions: enzo and Kim Philby
Mostanában az összes reggelem ilyen....

Van amikor nem jön össze.

• Vicces
Reactions: SirHiggins