A sz@rt nehéz reklámozni, márpedig az elmúlt egy évben ezt lapot teljesen tönkretették. Egyik fele sima propaganda egy kis hazai beszerzésbe csomagolva (ez még szódával elmenne ha már típusismertető), másik fele mérnöki tudományok a legszárazabb fajtából! Öt-hat részes cikkek a semmiről, vagy olyan elméleti megközelítésekről amelyen elalszik az ember. Eddig is volt egy-egy ilyen cikk, de most már az egész lapot ezek teszik ki.Kell jobb reklám a magazinnak? (legalább érdekli, tényleg örülök hogy van ilyen)
![]()
Plusz az angolnyelvű cikkek mi a faxt keresnek egy magyar ismerestterjesztő lapban?86 óta járatom,de azt hiszem jövőre lemondom-csak a helyet foglajaA sz@rt nehéz reklámozni, márpedig az elmúlt egy évben ezt lapot teljesen tönkretették. Egyik fele sima propaganda egy kis hazai beszerzésbe csomagolva (ez még szódával elmenne ha már típusismertető), másik fele mérnöki tudományok a legszárazabb fajtából! Öt-hat részes cikkek a semmiről, vagy olyan elméleti megközelítésekről amelyen elalszik az ember. Eddig is volt egy-egy ilyen cikk, de most már az egész lapot ezek teszik ki.
Sehol a korábban gyakran közölt cikkek helyi konfliktusokról (Rhodézia, Srí Lanka haditengerészete vs tamilok, stb). Hidegháború, de még a II. világháború nagy része is eltűnt a lapból, de legalábbis csak mutatóban maradtak.
30 év után hagytam abba a vásárlását, pedig ezt a lapot szerettem a legjobban és korábban promóztam is rendesen - teljesen ingyen - a HTKA oldalain. Reméljük jön még jobb korszak
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..