[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

Nem túloz címben :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jajj, ez a Jazzpunk, ez rohadt jó játék!
Nagyon elborult az egész, de nekem ez a fura hidegháborús punk setting nagyon bejött.
És tényleg rohadt nagy móka az egész játék :)

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711

Kijött a Left 4 Dead 5 - 40k edition. Továbbra is cleaves közelharci fegyver és elit ellenséget snipeoló puska combo a meta. Ennyire nincs semmi ötlet 10 éve? Amúgy nem rossz de sokat kell reszelni rajta. Eléggé optimalizálatlan.

Inkább Broforce. Lesz egy uccsó nagy content patch.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711
Kijött a Left 4 Dead 5 - 40k edition. Továbbra is cleaves közelharci fegyver és elit ellenséget snipeoló puska combo a meta. Ennyire nincs semmi ötlet 10 éve? Amúgy nem rossz de sokat kell reszelni rajta.

Azért ennyire nem egyszerű. A L4D-ben a négy figura között az ég adta világon semmi játékmenetbeli különbség nem volt, ugyanazt, ugyanúgy tudták, csak esztétikai különbség volt.

A Vermintide / Darktide ennél azért jóval komplexebb, nem csak poénnak vannak a különböző figurák, teljesen más stílusban kell velük játszani. Tény, hogy a bevált alaprecepten sokszor kár változtatni, de itt sokat finomítottak rajta, szerintem jóval meg is haladták. Elsőre egyszerűnek tűnő, valójában nagyon is komplex harcrendszere van a Fatshark WH/WH40K játékainak ez itt is visszaköszön.

Pont ennek a hiánya miatt nekem a legutolsó L4D iteráció csalódás volt, nem hozott semmi újat, grafikailag sem volt egy nagy szám.

A Darktide hibátlan grimdark hangulatban és grafikában, kicsit foltozgatni kell még, de alapvetően rendben van. A preset karakterek helyett van nagyon jó karaktergenerátor (egész jól elszórakoztam a Hoholka nevű Ogrym kreálásával, igazi jó suttyó kozák feje lett, pedig eredetileg Batu, a mongolidióta megalkotása volt a cél).

Viszont talán pont a karaktergeneráció és a preset hiánya miatt nem rossz ugyan, de kevésbé erős a szinkron mint a Vermintideokban.

Tegnap próbálgattam is az Ogrymet, na az sírva röhögős amikor a játszótéri rambo késével bután, de brutál erővel kaszál maga előtt, az alapfegyvere meg egy vietnám érás gránátvetőre hajazó, egylövetű sörétes (inkább kartácsos ágyú), amit baromi lassan tölt, mert az ennél bonyolultabb fegyverek már folyamatosan összezavarnák.

Eléggé optimalizálatlan.

Tény, bár úgy jobban hanzik, hogy next-gen. :D

A beállításokkal érdemes mókolni, úgy sikerült jól futtatóvá tenni, viszont ez kb. lowban is sokkal-sokkal jobban néz ki, mint bármi más, őszintén szólva nem is nagyon vettem észre a különbséget, ellen (ami azért sejteti h nem az engine szar hanem a beállítások optimalizációja, meg a manager aki ezt így eresztette bétának).

Inkábbw Broforce. Lesz egy uccsó nagy content patch.

Heresy.

• Tetszik
Reactions: endre

Magyar nemzeti asset-flip...

Farkaskő 3D?

Jó kis hobbiprojekt. Az ilyeneket támogatni kell, főleg ha a motiváció is ilyen nemes. :):hadonaszos:

Ez teljesen Rossz PC játékok vibe. :D