[HUN] Pzh 2000 HU

Ez komplett szimulátor amit a driver trainer szimulátorral össze lehet kötni és minden működést és hatást (hang visszarúgás füst stb) képes szimulálni.

És ennek a költsége töredéke annak, amikor a rendes gépet hajtanád.
Pápamobilból csak egyet vettünk, nem?
Annak az alja az egy rendes PZH alváz nem?
A szimulátor tornyok - ezek szerint - a rendes PZH-kra is átszerelhetőek? Csak mert akkor értem a 2 szimu tornyot.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Az azért megkérdezném, hogy miért kell, hogy 25 tonna legyen a szimulátor súlya.
Feltételezem, hogy az is a 14.5 mm elleni páncélzatot kapta - egy gyakorlóteremben? o_O
A lövegcsövet sem lehetett volna valamilyen olcsóbb, vékonyabb anyagból készíteni?
Tudtommal a PZH szimulátor nem rendelkezik teljes méretű csővel.
Legalábbis a horvátokén nem volt.
Csak egy csőnek a csonkja van rajta. (Minek is kellene rá?)

• Tetszik
Gyerekek ez egy teljes pzh beltér ami rezeg kattog zörög és füstöl. Teljes kivetített valós idejű harcászati szimulàcióra alkalmas. A pápa mobillal összeépíthető.
Most arra kérlek, hogy vegyél egy mély lélegzetet (vagy kettőt!)!
Olvasd el légyszi, hogy miket írtam ehhez a témához - higgadtan!
Továbbá arra az egyértelműsítő kérdésemre válaszolj hogy hány szimulátort vettünk a A7-ekhez.
(Én egyre emlékszem, de lehet, hogy csak a Leo pápamobillal keverem).
Ha erre válaszoltál megírom részletesen, hogy mit értettünk egymáson félre.
Peace!

Most arra kérlek, hogy vegyél egy mély lélegzetet (vagy kettőt!)!
Olvasd el légyszi, hogy miket írtam ehhez a témához - higgadtan!
Továbbá arra az egyértelműsítő kérdésemre válaszolj hogy hány szimulátort vettünk a A7-ekhez.
(Én egyre emlékszem, de lehet, hogy csak a Leo pápamobillal keverem).
Ha erre válaszoltál megírom részletesen, hogy mit értettünk egymáson félre.
Peace!
Ahhoz sem egyet vettünk.

A szimulátort meg ne keverd a pápa mobillal. Más kávéház.

Ahhoz sem egyet vettünk.

A szimulátort meg ne keverd a pápa mobillal. Más kávéház.
Akkor megint félreértettél. o_O
Nem a két eszközt keverem (ez mondjuk sértő is, hogy azt gondolod, hogy nem tudom mi a különbség :mad:), hanem a belőlük rendelt mennyiséget.
Ha visszaolvastál volna, akkor le is írtam, hogy:
Ugyanakkor nekem ez azért így is úri huncutságnak tűnik. Hacsak nem szerelhető fel alvázra, és nem válik belőle mobil szimulációs gép.
Értsd a pápamobil módjára csak toronyszimulátorként.
Erre elég lett volna annyit írnod, hogy:
"De így van. Erre alkalmas!"
Ezt a sejtésemet vagy 2 órával később végül megerősítetted, de közben kaptam egy ilyet is:
Mond már meg nekem hogy ezt te mi alapján ítéled meg?

• Tetszik
Nem tudom mennyire van igazam, mert soka nem láttam de.. kb 1 órája az M7esen Törökbálintnál rendőri felvezetéssel és azthiszem katonai rendész kísérettel 2 traileres kamion jött. Nem láttam, mert ellentétes oldalon vezettem és sötét volt, de olyan volt, mintha 1 "nagy csöves" jött volna.. PZH vagy Leo . De a tévedés jogát fenntartom. Mindenesetre várom, hogy igazam volt és mi érkezhetett.. :D

Nem tudom mennyire van igazam, mert soka nem láttam de.. kb 1 órája az M7esen Törökbálintnál rendőri felvezetéssel és azthiszem katonai rendész kísérettel 2 traileres kamion jött. Nem láttam, mert ellentétes oldalon vezettem és sötét volt, de olyan volt, mintha 1 "nagy csöves" jött volna.. PZH vagy Leo . De a tévedés jogát fenntartom. Mindenesetre várom, hogy igazam volt és mi érkezhetett.. :D
Pzh 2000 tippre.A heti adag.

Nem fordultál meg ...hogyhogy.. nézze meg az ember :)

Ez komplett szimulátor amit a driver trainer szimulátorral össze lehet kötni és minden működést és hatást (hang visszarúgás füst stb) képes szimulálni.

És ennek a költsége töredéke annak, amikor a rendes gépet hajtanád.
Ezekkel ugye 100-nal tobbet is lehet lőni naponta? Ha igen akkor gazdasagosabbak. ;)