Filmek és sorozatok

A perifériából lesz második évad?
Még függőben van, nem jelentették.

De mi a véleményed a sorozatról?
A végére kicsit túltolták, de nekem a karakterek kifejezetten tetszettek. A nyomozó de még a kopasz néger főgonosz nő is nagyon karakteres lett, fasza angollal, élvezet volt hallgatni is.
+ a skót akcentussal beszélő ásiai csaj is nagyon jó lett.

Sok jó ötlet, remek színészi játék, kicsit túltolt sztori. A szőke csajos akció jelentek kicsit gyengék..

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Még függőben van, nem jelentették.

De mi a véleményed a sorozatról?
A végére kicsit túltolták, de nekem a karakterek kifejezetten tetszettek. A nyomozó de még a kopasz néger főgonosz nő is nagyon karakteres lett, fasza angollal, élvezet volt hallgatni is.
+ a skót akcentussal beszélő ásiai csaj is nagyon jó lett.

Sok jó ötlet, remek színészi játék, kicsit túltolt sztori. A szőke csajos akció jelentek kicsit gyengék..
Nekem bejött, a megvalósítás sokszor idegesítő, furcsa a londoni szál, de majd kiderül miért London, és sajnos túl pc a sorozat, de vannak benne érdekes szálak, mint pl. volt a bérgyilkosé.

• Tetszik
Reactions: Zaphod Beeblebrox
Filmek, videojátékok híres űrhajóinak listája és méret szerinti összehasonlítása.

Jól nagyítható.

d6lfgdf-09dc7543-d164-4ded-85b8-55f261409db3.jpg

A filmesbe és a játékosba nem teszem be, mert úgyis ezt is nézitek.

Különben is lusta vagyok. :)
Hol a Discovery ? Látja valaki???

Íme egy BNZS mentes, izgalamas ausztrál sorozat:
Olyasmi, mint a De Dag. Egy zavaros ügyet mindn részben más szereplő szemszögéből mutat meg. Gyönyörű nők. Szuper frizurák.
Majdnem olyan jó, mint a Tinik a parton.

Csak én nem láttam még linkelve?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hol a Discovery ? Látja valaki???
Én sem látom.

Kis érdekességképp viszont itt van a Norway osztályú církáló, a USS Budapest NCC - 64923

01155157e8efd2181149e1efb051dce1.jpg

Itt elméletileg ő tüzel fézerrel a Borg kocka elleni ütközet során Kapcsolatfelvétel című filmben:

A novellában a Földet elérő Kocka elleni csata során a Borg átszállt a hajóra és a legénység több tagját asszimilálták, de végül a Csillagflotta győzedelmeskedett.
A túlélők között volt egy bizonyos Lian T'su műveleti tiszt. Ami azért érdekes mert évekkel korábban Picard alatt szolgált az Enterprise D-n. A kép alapján többeknek ismerős lesz a ST: Generation sorozatból:

c5d736809766d46260d816d8dbc9eb44.jpg

A USS Budapest hídja:

Végül íme model formájában ebayről, akár karácsonyi ajándéknak :D

Szerintem erről a lényeges mozi premierről nem maradhatunk le... Főleg, hogy ő szerintük igaz történet alapján készült :D :D :D
A medve nedve. avagy a leszbika nem tehén.

.

.

• Tetszik
Reactions: fip7
.

.
A magyar változata a kiváló, de használható minőségben fellelhetetlen Szürkület. Nekem nagyon tetszett. Kissé tarrbélás, de nem viszi túlzásba.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0