Filmek és sorozatok

A perifériából lesz második évad?
Még függőben van, nem jelentették.

De mi a véleményed a sorozatról?
A végére kicsit túltolták, de nekem a karakterek kifejezetten tetszettek. A nyomozó de még a kopasz néger főgonosz nő is nagyon karakteres lett, fasza angollal, élvezet volt hallgatni is.
+ a skót akcentussal beszélő ásiai csaj is nagyon jó lett.

Sok jó ötlet, remek színészi játék, kicsit túltolt sztori. A szőke csajos akció jelentek kicsit gyengék..

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Még függőben van, nem jelentették.

De mi a véleményed a sorozatról?
A végére kicsit túltolták, de nekem a karakterek kifejezetten tetszettek. A nyomozó de még a kopasz néger főgonosz nő is nagyon karakteres lett, fasza angollal, élvezet volt hallgatni is.
+ a skót akcentussal beszélő ásiai csaj is nagyon jó lett.

Sok jó ötlet, remek színészi játék, kicsit túltolt sztori. A szőke csajos akció jelentek kicsit gyengék..
Nekem bejött, a megvalósítás sokszor idegesítő, furcsa a londoni szál, de majd kiderül miért London, és sajnos túl pc a sorozat, de vannak benne érdekes szálak, mint pl. volt a bérgyilkosé.

• Tetszik
Reactions: Zaphod Beeblebrox
Filmek, videojátékok híres űrhajóinak listája és méret szerinti összehasonlítása.

Jól nagyítható.

d6lfgdf-09dc7543-d164-4ded-85b8-55f261409db3.jpg

A filmesbe és a játékosba nem teszem be, mert úgyis ezt is nézitek.

Különben is lusta vagyok. :)
Hol a Discovery ? Látja valaki???

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Íme egy BNZS mentes, izgalamas ausztrál sorozat:
Olyasmi, mint a De Dag. Egy zavaros ügyet mindn részben más szereplő szemszögéből mutat meg. Gyönyörű nők. Szuper frizurák.
Majdnem olyan jó, mint a Tinik a parton.

Csak én nem láttam még linkelve?

Hol a Discovery ? Látja valaki???
Én sem látom.

Kis érdekességképp viszont itt van a Norway osztályú církáló, a USS Budapest NCC - 64923

01155157e8efd2181149e1efb051dce1.jpg

Itt elméletileg ő tüzel fézerrel a Borg kocka elleni ütközet során Kapcsolatfelvétel című filmben:

A novellában a Földet elérő Kocka elleni csata során a Borg átszállt a hajóra és a legénység több tagját asszimilálták, de végül a Csillagflotta győzedelmeskedett.
A túlélők között volt egy bizonyos Lian T'su műveleti tiszt. Ami azért érdekes mert évekkel korábban Picard alatt szolgált az Enterprise D-n. A kép alapján többeknek ismerős lesz a ST: Generation sorozatból:

c5d736809766d46260d816d8dbc9eb44.jpg

A USS Budapest hídja:

Végül íme model formájában ebayről, akár karácsonyi ajándéknak :D

Szerintem erről a lényeges mozi premierről nem maradhatunk le... Főleg, hogy ő szerintük igaz történet alapján készült :D :D :D
A medve nedve. avagy a leszbika nem tehén.

.

.

• Tetszik
Reactions: fip7
.

.
A magyar változata a kiváló, de használható minőségben fellelhetetlen Szürkület. Nekem nagyon tetszett. Kissé tarrbélás, de nem viszi túlzásba.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0