A tolton nincs sapka? Vagy csak rosszul latom?Betekintés a Chally 1-es pilótafülkéjébe
A tolton nincs sapka? Vagy csak rosszul latom?Betekintés a Chally 1-es pilótafülkéjébe
Hát...a saját fejét bssza be.A tolton nincs sapka? Vagy csak rosszul latom?
Jo, de gondolnam ez nem "akarom-nemakarom" kerdesHát...a saját fejét bssza be.
Amugy csak azert lepett meg, mert anno valami dokufilmben lattam talan regen, hogy a II.VHs statisztikaban az amcsi sherman legenyseg vesztesegek azert voltak alacsonyabbak a brittnel, mert az amik sisakban voltak a tankokban, igy a repeszek- meg a fejbeveresektol jobban voltak vedve.
csak meglepodtem 
Tudtommal az US tankista sisak bőr/műa volt, de ez most nem 100%Jo, de gondolnam ez nem "akarom-nemakarom" kerdesAmugy csak azert lepett meg, mert anno valami dokufilmben lattam talan regen, hogy a II.VHs statisztikaban az amcsi sherman legenyseg vesztesegek azert voltak alacsonyabbak a brittnel, mert az amik sisakban voltak a tankokban, igy a repeszek- meg a fejbeveresektol jobban voltak vedve.
Azt hittem ilyenek utan kotelezo. De eljen a lazasagcsak meglepodtem
![]()
A tolton nincs sapka? Vagy csak rosszul latom?
Jo, de gondolnam ez nem "akarom-nemakarom" kerdesAmugy csak azert lepett meg, mert anno valami dokufilmben lattam talan regen, hogy a II.VHs statisztikaban az amcsi sherman legenyseg vesztesegek azert voltak alacsonyabbak a brittnel, mert az amik sisakban voltak a tankokban, igy a repeszek- meg a fejbeveresektol jobban voltak vedve.
Azt hittem ilyenek utan kotelezo. De eljen a lazasagcsak meglepodtem
![]()
Micccsoda drámai zenei aláfestésA Challenger 2-es promóciós kisfilmje
Micccsoda drámai zenei aláfestés

Ez film zene volt, csak nem ugrik be a címe![]()
Gustav Holst: A bolygók (The Planets, Op. 32) szvitje, 1. tétel: Mars, the Bringer of War (Mars, a háború hozója, Allegro)

Úgy lövedéknek, de ha rendelnek, akkor lövedék+kivetőtöltet együtt értendő.Azt nem golyónak hívják a szaknyelven?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..