Ha belegondolunk inkább döntetlen született. Egyébként az EP a "nyomás gyakorlást" nem fogja feladni a "civil" szervezetein keresztül. Pl kifizetések igénylések esetén az elő fába is bele fognak kötni "függetlenül" az ET tól.4 pontot mondtál?
Tessék:
Az a röhejes, hogy ezt pont neked írtam. Lehet az, hogy most nem hergelitek @fip7 -tel magatokat tovább teljesen ostobára?
Még mindig félinformációk alapján fröcsögtök összevissza. Legalább az aláírást várjátok már meg, mielőtt lehúzzátok valamiről a keresztvizet!
De azt szerintem mindenképpen gondoljátok végig, hogy a Politico is Orbán győzelméről ír...
Mivel jelenleg ő a miniszterelnök, és per pillanat Magyarországot képviseli, hajlamos vagyok hinni nekik.
Az egész politikai színjáték volt hogy a választok illetve a "piac" lenyugodjon. Az ukrán balhé után valamikor nyára várom az a bizonyos célkereszt egyre erősebb lesz.
Max a jövő évi agrár támogatást illetve pár projektet fogunk tudni lehivni.

), mert a kreténségük nem az enyém és én sem vagyok egyedül. És ezek a nyomorékok mindent elkövetnek, amivel vàdoljàk a többi gondolatot, hàt minek idomulnék a hibrid diktatúràjukhoz? Miért adnà fel és tenné ezeknek a kezébe a szuverenitàsàt bàrki, föleg úgy, hogy erröl sosem volt szó és legalja zsarolàsba süllyedve kényszerítik a faszsàgra az orszàgokat, népeket, vadàsszàk le az ellenàllókat? Ocsmàny férgek adjàk a közös gondolatod magjàt ezek szerint, az ilyenek pedig elöbb-utóbb elnyerik méltó büntetésüket. Miért lennénk hàt bûntàrsak? Egy valódi közösség helyett ahol nem rànkerôltetik az összes baromsàgot amit velôbôl rühellünk és csak ôk szeretik, hanem ahol meghallgatnak minket is.
és persze Kipcsak ...