Kicsit mintha szemellenzős lennél. Elfogytak a valid érveid. Videót végül megnézted?Sehova nem vezet veled, sok sikert a befektetéseidhez!
Kicsit mintha szemellenzős lennél. Elfogytak a valid érveid. Videót végül megnézted?Sehova nem vezet veled, sok sikert a befektetéseidhez!
Csak azt, h amit te most fedeztél fel magadnak a “toxikus” monetáris politikaival és annak lehetséges hatásaival kapcsolatban már 2008-2009 után előkerült mint lehetséges forgatókönyv…Ezen mit értesz? De komolyan, valaki más ezt érti? Én nem.
Nem, Te beleugattál mások befektetési megközelítésébe… pénzt is kockáztatsz napi szinten vagy csak okoskodsz?Az arany áremelkedését vitattuk, nem tudom hogy lyukadtál végül itt ki, hacsak nem a széttrollkodás volt a célod.
Nem, nem hallottam.Az első állításod itt bizomyítja, hogy még a COMEX-ről sem hallottál. 70-es évek óta létezik, határidős, fizikailag leszállítandó aranyra kötik.
Az intraday info és a között amit az éves jelentésben olvasok el azért van időben egy kis gap.Amúgy milyen befektetői üzletek azok amikről (te) előre értesülsz? Milyen adatot nem utólag adnak ki? Se füle se farka a mondandódnak (ismét bocs).
Ebben csak a minősített, a piacon megjelenő tételek jelennek meg.A többi állításod is eléggé légbőlkapott, hiszen a fizikai arany kereslet/kínálat pl a World Gold councilnál nem igazán becslésen alapszik...
https://www.gold.org/goldhub/research/gold-demand-trends
Valaki beszél róla valaki csinálja…Szerintem hanyagold ezt a témát, mert láthatóan idegenül mozogsz benne, csak akkor nem értem, hogy miért kommenteled ilyen vehemensen?
Nem igaz lehet, hanem így van. Ez nem egy oltári titok. Az integrált árutőzsde sajátossága."Ismert fizikai arany értéke?"
Kicsit pontosíts, és akkor még igaz is lehet.
Nem tudja és nem is kell.A fizikai arany kitermelés nem tudná fedezni az összes ETF demandját (igazi aranyra beválthatóságát)
ETF kapcsán derivatíva fogalma, tartalma mond neked valamit…?ha a birtokosaik be akarnák váltani azt (persze az ETF ek nagy része nem is garantál fizikai aranyat
A konzervatív kisbuffi megközelítés ujj szabálya szerint azt szoktak volt mondani, h20-25% a megtakarításaimból de kockázatkerülő a portfólióm fele.![]()
Csak a gondolkodásra képtelenek szűrnek le ennyi adatból véleményt.![]()
De legalább kormányozni tudnak

![]()
De legalább kormányozni tudnak
nem lehetett még ITT sem alapvetően elrugaszkodni, Pedig KellenE ez a szint! 

! 
Ahogy ti gondolkodtok, az kb. olyan, mint amikor Nagy Márton.Csak a gondolkodásra képtelenek szűrnek le ennyi adatból véleményt.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..