[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

319398841_2902080543268869_4718466050342344636_n.jpg

És hogy mentek fel görögből hozzánk? Teleporttal? :D

Ez meg! :D

Ausztria vétózott meg a hollandok, de Orbán a hibás? :D
Erről eszembe jutott a csengetett mylord egyik jelenete amikor Sir Raplh, Henrynek az inasnak az egyik jelenetben felteszi a kérdést; "Maga hülye vagy mi?!", illetve még fél hangon megjegyzi Lord Meldrumnak; "Ez a fiú teljesen lökött!".

Erről eszembe jutott a csengetett mylord egyik jelenete amikor Sir Raplh, Henrynek az inasnak az egyik jelenetben felteszi a kérdést; "Maga hülye vagy mi?!", illetve még fél hangon megjegyzi Lord Meldrumnak; "Ez a fiú teljesen lökött!".
Hááát erre azért egy elég komoly kampányt lehetne felhúzni az összes német mértékadó médiában...
Ennek a csávónak elég komolyan becsípődhetett valami Orbánnal kapcsolatban.

Hááát erre azért egy elég komoly kampányt lehetne felhúzni az összes német mértékadó médiában...

"csak Burgenlandban, a legkeletibb osztrák tartományban 46 ezer új menedékkérő bukkant fel. Burgenland szinte csak Magyarországgal határos, tehát döntően tőlünk érkezhettek a regisztrálatlan határátlépők."

Igen :D
Egyébként ez miben releváns Mountbatten-hez?
Egyébként2: csak Churchillt idéztem

Nem relevans, csak valahogy most dobtam fel a kerdest.
Ha kint elsz/eltel, akkor igy valahogy nem derengett az utcan jarva, tomegkozlekedve, ujsagot olvasva, hogy a szo szoros ertelemben vett britek mar lassan elfelejtenek letezni? Olyan szinten boritotta el oket a szar es a migransok, hogy szepen csendben elmulnak, mint ahogy a Brit Birodalom tette.

"csak Burgenlandban, a legkeletibb osztrák tartományban 46 ezer új menedékkérő bukkant fel. Burgenland szinte csak Magyarországgal határos, tehát döntően tőlünk érkezhettek a regisztrálatlan határátlépők."

Manfi soha nem bocsátja meg doktorminiszterelnökúrnak, hogy Orsiból csinált prezidenT.

Amúgy lehetett volna Manfi is, ha nem nagyképűsködi el. Nem kellett volna keresztbetenni, hanem meg kellett volna köszönni a donnak, hogy minden milyen jó.
Most már csak annyira futja neki, hogy csattog, mint a lepke (vagy mint Fogtündér annak idején.)

Nem relevans, csak valahogy most dobtam fel a kerdest.
Ha kint elsz/eltel, akkor igy valahogy nem derengett az utcan jarva, tomegkozlekedve, ujsagot olvasva, hogy a szo szoros ertelemben vett britek mar lassan elfelejtenek letezni? Olyan szinten boritotta el oket a szar es a migransok, hogy szepen csendben elmulnak, mint ahogy a Brit Birodalom tette.
Változik a világ, ha tetszik, ha nem.
Ki kell hozni belőle, amit lehet. Az hogy valami átalakul vagy változik, még nem ab-start rossz.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
.
Szent István germán, Hunyadiak románok, Rákóczi tót, Damjanich szerb...... Ki a fene jött be ide 896-ban? :) :)
Hát azt nem tudom, de az első nap a románok ellopták a lovainkat.
Magyarország a hibás, mert ha regisztrálnánk a migránsokat, és itt kellene maradniuk, ahol kb. 80 EUR segélyt kapnak, és akkor nem mernének erre jönni. :D :D (Nem tudom mennyit kapnak, 30 000 Ft.-ot számoltam át.)
Egy valódi menekült.
Btw mindenkinek javaslok egy tanulmányi kirándulást katmanduba.

Magyarországra pedig hoppanálnak. Kb 90%át elkapják nálunk, a 10% miatt háborognak az osztrákok, közben mindent megpróbáltak megfúrni, a kerítést, a határőrizetet, a pengés drótot, a tranzitzónát.

Lássuk, hogy kezdődött:
https://www.opensocietyfoundations.org/voices/what-you-need-know-about-refugee-crisis-hungary/hu

Nincs migráció, de jó, hogy van.

Ezt abszolut adom. De amerre a Angliaban is valtozik… na az minden csak nem jo irany. Vagy te maskent latod?
Nem gondolom, hogy egy pl London, Manchester feltétlenül leképezné és abból
általánosítani lehetne a 'vidéki' Britanniára.
Gondok nyilván vannak, de én úgy vélem ez globális probléma (igenis létező jelenkori népvándorlás, ami
pl a felmelegedés stb miatt sokkal, de sokkal durvább lesz).
Ahhoz az én képességeim szerények, hogy erre megmondjam a tutit, de ellene tenni nem tudsz sok mindent.
Nézd végig a történelmi példákat Rómától.
Változó /és persze félelmetes is annak -mint mi- akik nem ebben nőttünk föl/ időket élünk, ami
lehet felemelő is. Csak tovább kéne látni a pártpolitikai (pl. fidesz és a 'migránshordákmindmeghalunk, de mi megvédünk tőlük)
de ugyanakkor a hardcore liberális nézőpontokon.
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően nemzeti-liberális, konzervatív-liberális (?) -nak tartom magam.
De azt tartom, hogy egy nyitottabb (változásokra nyitottan és a kormány által proaktív felkészítettségű) társadalom
nagyot is profitálhat a folyamatból.
Pl. nyilvánvalóan krónikus Mo-n a szakember/munkás hiány: szerintem kurva sok valóban jó munkaerő
és szakképzett menekült, szó szerint menekült tovább Ny-ra.
Lehet, hogy kár értük.

• Vicces
Reactions: zeal and Pogány
szerintem kurva sok valóban jó munkaerő
és szakképzett menekült, szó szerint menekült tovább Ny-ra.
A töredéke tud egyáltalán írni is sajnos.... A munkakultúra ami pedig szükséges lenne gyakorlatilag nem létezik köztük minél messzebre mész. A használható része az a tengerparthoz közelebb élő szírek közt keresendő de ők még javarészt az első hullámban leléptek.
Az afgánokról nem is érdemes szót ejteni sajnos...

Ezt abszolut adom. De amerre a Angliaban is valtozik… na az minden csak nem jo irany. Vagy te maskent latod?
Németország sem a németek országa már. Ezt mindenki látja, aki volt ott régebben. Talán még a volt NDK maradt meg leginkább németnek az én tapasztalatom szerint.
Csak olyan tempóban szabadna idegeneket befogadni egy országnak, amennyit integrálni és utána asszimilálni tud. 3.generációban legfeljebb a családi név(meg estenként a fizimiskája..) kellene utaljon arra, hogy honnan jött valaki,de nem az, hogy a többségi társadalomtól elkülönül.
Annak, hogy az " idők változnak", semmi köze ahhoz, hogy a társadalom jellegét tudatosan megváltoztatják etnikai, erkölcsi, politikai stb szempontból a kultúridegenek bevándorlásának forszirozásával.

A töredéke tud egyáltalán írni is sajnos.... A munkakultúra ami pedig szükséges lenne gyakorlatilag nem létezik köztük minél messzebre mész. A használható része az a tengerparthoz közelebb élő szírek közt keresendő de ők még javarészt az első hullámban leléptek.
Az afgánokról nem is érdemes szót ejteni sajnos...
De most mennyivel jobb pénzért behívni a melósokat...

• Vicces
Reactions: hete
Ritkàn gyújtjàk ràd a vàrost nacionalista alapon, alig-alig késelnek és robbantanak, rendre kevesebb embert löknek a vonat alà meg ilyesmi. :rolleyes:
Arról z apróságról nem beszélve hogy esetleg dolgoznak is. @SirHiggins én is éltem Angliában egy bő két és fél évet láttam mit csinálnók pakisztániak munka címen... No ezért jöttem haza :D No meg azért mert Bradford pont ugyanezek miatt egy szeméttelep... Pedig én az itt lévők egy jelentős részével szemben egyáltalán nem utálom Angliát :)