A törökök elvoltak a Szulejmán forgatásával, nem hibáztatom őket!A törökökkel való évekig tartó előre nem haladás is megér egy misét.
Zacskót a fejére és mehet az ungabungaBárki bármit mond hátulról "baszón" néz ki, csak szemből csúúnyácska kicsit a torony.
A Canberrázás honnan jön?Ez a B-2 iszonyat jó, nem tudtam, hogy ennyire képes lopakodni

Tök jó, hogy német és cseh katonák is részt vettek a túrán:

Miattuk volt az egész, aztán még csak azért idejöttek 80 év múlva, hogy a veteményt is tönkretegyék...ŰLe is taposta az egyik a veteményt, aztán csodálkozunka boltba az árakon!

Brüsszel új frontot nyitott a háborúban...Miattuk volt az egész, aztán még csak azért idejöttek 80 év múlva, hogy a veteményt is tönkretegyék...
Hihetetlen
Ez a B-2 iszonyat jó, nem tudtam, hogy ennyire képes lopakodni

Egy régi klasszikus.

Emléktúra az áldozatokért
A Magyar Tartalékosok Szövetsége (Matasz) Don-80 programsorozatának részeként rendezett emléktúrát a Matasz Fejér megyei szervezete január 14-én, szombaton. A túra Zámolyról indult, és a Csákberény-Csókakő-Mór útvonalat követte. Az eseményen a tartalékosok mellett részt vett dr. Lippai Péter...honvedelem.hu
 -- feladattal, hogy kidolgozzon-irányítson egy ilyen célú programot, és (Viktor: ) "...fél-egy év múlva szeretném látni Rajtad az eredményt !!!"
 -- feladattal, hogy kidolgozzon-irányítson egy ilyen célú programot, és (Viktor: ) "...fél-egy év múlva szeretném látni Rajtad az eredményt !!!"Nem tudom. Egy lehetséges opció akár a következő is lehet: egy repülő úgy repül, hogy az alja van lefelé, a felső része meg felfelé (mindig, biztos!). A földön állva ha olyan látható, mint ami a képen van, akkor biztos, hogy a szemlélővel van valami, mert a repülő normálisan repül. Tehát a szemlélőnek kell fejjel lefelé lennie, ami nem képzelhető el máshogy, csak úgy, hogy Ausztráliában van, talán pont Canberrában. Belátható, hogy áltudományosan teljesen igazam van.A Canberrázás honnan jön?

Talán bajod van az USA-val?Itt USB2 kábelt használnak, nekem van USB3/3.1/3.2 is!!!
Jó pénzért odaadom!
.

Aki ennyire tacticool, annak holmi simunition már nem kell:Ahol en voltam, ott rengeteg „szaraz“ gyakorlas utan simunition kovetkezett. A kettot kozott szerintem hatalmas kulonbseg van, ossze nem hasonlithato a treningeken.

)
 ) 
	Majdnem!Nem tudom. Egy lehetséges opció akár a következő is lehet: egy repülő úgy repül, hogy az alja van lefelé, a felső része meg felfelé (mindig, biztos!). A földön állva ha olyan látható, mint ami a képen van, akkor biztos, hogy a szemlélővel van valami, mert a repülő normálisan repül. Tehát a szemlélőnek kell fejjel lefelé lennie, ami nem képzelhető el máshogy, csak úgy, hogy Ausztráliában van, talán pont Canberrában. Belátható, hogy áltudományosan teljesen igazam van.

Onnan, hogy minden állításnak kamunak kell lennie a posztban.A Canberrázás honnan jön?

Csapd le csacsi, de nagy film48 nm en kb

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..