Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A törökök elvoltak a Szulejmán forgatásával, nem hibáztatom őket!A törökökkel való évekig tartó előre nem haladás is megér egy misét.
Zacskót a fejére és mehet az ungabungaBárki bármit mond hátulról "baszón" néz ki, csak szemből csúúnyácska kicsit a torony.
A Canberrázás honnan jön?Ez a B-2 iszonyat jó, nem tudtam, hogy ennyire képes lopakodni![]()
Tök jó, hogy német és cseh katonák is részt vettek a túrán:
![]()
Miattuk volt az egész, aztán még csak azért idejöttek 80 év múlva, hogy a veteményt is tönkretegyék...ŰLe is taposta az egyik a veteményt, aztán csodálkozunka boltba az árakon!
Brüsszel új frontot nyitott a háborúban...Miattuk volt az egész, aztán még csak azért idejöttek 80 év múlva, hogy a veteményt is tönkretegyék...
Hihetetlen![]()
Ez a B-2 iszonyat jó, nem tudtam, hogy ennyire képes lopakodni![]()
Egy régi klasszikus.
![]()
![]()
Emléktúra az áldozatokért
A Magyar Tartalékosok Szövetsége (Matasz) Don-80 programsorozatának részeként rendezett emléktúrát a Matasz Fejér megyei szervezete január 14-én, szombaton. A túra Zámolyról indult, és a Csákberény-Csókakő-Mór útvonalat követte. Az eseményen a tartalékosok mellett részt vett dr. Lippai Péter...honvedelem.hu
Nem tudom. Egy lehetséges opció akár a következő is lehet: egy repülő úgy repül, hogy az alja van lefelé, a felső része meg felfelé (mindig, biztos!). A földön állva ha olyan látható, mint ami a képen van, akkor biztos, hogy a szemlélővel van valami, mert a repülő normálisan repül. Tehát a szemlélőnek kell fejjel lefelé lennie, ami nem képzelhető el máshogy, csak úgy, hogy Ausztráliában van, talán pont Canberrában. Belátható, hogy áltudományosan teljesen igazam van.A Canberrázás honnan jön?![]()
Talán bajod van az USA-val?Itt USB2 kábelt használnak, nekem van USB3/3.1/3.2 is!!!
Jó pénzért odaadom!
.
Aki ennyire tacticool, annak holmi simunition már nem kell:Ahol en voltam, ott rengeteg „szaraz“ gyakorlas utan simunition kovetkezett. A kettot kozott szerintem hatalmas kulonbseg van, ossze nem hasonlithato a treningeken.
Majdnem!Nem tudom. Egy lehetséges opció akár a következő is lehet: egy repülő úgy repül, hogy az alja van lefelé, a felső része meg felfelé (mindig, biztos!). A földön állva ha olyan látható, mint ami a képen van, akkor biztos, hogy a szemlélővel van valami, mert a repülő normálisan repül. Tehát a szemlélőnek kell fejjel lefelé lennie, ami nem képzelhető el máshogy, csak úgy, hogy Ausztráliában van, talán pont Canberrában. Belátható, hogy áltudományosan teljesen igazam van.![]()
Onnan, hogy minden állításnak kamunak kell lennie a posztban.A Canberrázás honnan jön?![]()
Csapd le csacsi, de nagy film48 nm en kb
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..