Ez a B-2 iszonyat jó, nem tudtam, hogy ennyire képes lopakodni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Canberrázás honnan jön?Ez a B-2 iszonyat jó, nem tudtam, hogy ennyire képes lopakodni
Tök jó, hogy német és cseh katonák is részt vettek a túrán:
Miattuk volt az egész, aztán még csak azért idejöttek 80 év múlva, hogy a veteményt is tönkretegyék...ŰLe is taposta az egyik a veteményt, aztán csodálkozunka boltba az árakon!
Brüsszel új frontot nyitott a háborúban...Miattuk volt az egész, aztán még csak azért idejöttek 80 év múlva, hogy a veteményt is tönkretegyék...
Hihetetlen
Ez a B-2 iszonyat jó, nem tudtam, hogy ennyire képes lopakodni
Egy régi klasszikus.
Emléktúra az áldozatokért
A Magyar Tartalékosok Szövetsége (Matasz) Don-80 programsorozatának részeként rendezett emléktúrát a Matasz Fejér megyei szervezete január 14-én, szombaton. A túra Zámolyról indult, és a Csákberény-Csókakő-Mór útvonalat követte. Az eseményen a tartalékosok mellett részt vett dr. Lippai Péter...honvedelem.hu
Nem tudom. Egy lehetséges opció akár a következő is lehet: egy repülő úgy repül, hogy az alja van lefelé, a felső része meg felfelé (mindig, biztos!). A földön állva ha olyan látható, mint ami a képen van, akkor biztos, hogy a szemlélővel van valami, mert a repülő normálisan repül. Tehát a szemlélőnek kell fejjel lefelé lennie, ami nem képzelhető el máshogy, csak úgy, hogy Ausztráliában van, talán pont Canberrában. Belátható, hogy áltudományosan teljesen igazam van.A Canberrázás honnan jön?
Talán bajod van az USA-val?Itt USB2 kábelt használnak, nekem van USB3/3.1/3.2 is!!!
Jó pénzért odaadom!
.
Aki ennyire tacticool, annak holmi simunition már nem kell:Ahol en voltam, ott rengeteg „szaraz“ gyakorlas utan simunition kovetkezett. A kettot kozott szerintem hatalmas kulonbseg van, ossze nem hasonlithato a treningeken.
Majdnem!Nem tudom. Egy lehetséges opció akár a következő is lehet: egy repülő úgy repül, hogy az alja van lefelé, a felső része meg felfelé (mindig, biztos!). A földön állva ha olyan látható, mint ami a képen van, akkor biztos, hogy a szemlélővel van valami, mert a repülő normálisan repül. Tehát a szemlélőnek kell fejjel lefelé lennie, ami nem képzelhető el máshogy, csak úgy, hogy Ausztráliában van, talán pont Canberrában. Belátható, hogy áltudományosan teljesen igazam van.
Onnan, hogy minden állításnak kamunak kell lennie a posztban.A Canberrázás honnan jön?
Csapd le csacsi, de nagy film48 nm en kb
Nem akarok provokálni, de ismerve az NHS helyzetet, kiszolgálhatná a saját lakósságot.
Szükség van rá a légvédelmi akkumulátorokhoz600 kénköves rakéta?