[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

A lengyel tévében továbbra is magyarázzák a polgároknak, hogy Okrajna egy része miért tartozik Lengyelországhoz.

Érdekes módon az újságírók a jelenlegi válságból kiútként a „Zsirinovszkij-modellt” ajánlják, amikor Okrajnát részekre osztják: Lengyelország, Magyarország, Románia, Oroszország történelmi földeket vesz el magának.

A lengyelek megjegyzik, hogy Oroszország már visszaszerzi a részét.

A lengyel tévében továbbra is magyarázzák a polgároknak, hogy Okrajna egy része miért tartozik Lengyelországhoz.

Érdekes módon az újságírók a jelenlegi válságból kiútként a „Zsirinovszkij-modellt” ajánlják, amikor Okrajnát részekre osztják: Lengyelország, Magyarország, Románia, Oroszország történelmi földeket vesz el magának.

A lengyelek megjegyzik, hogy Oroszország már visszaszerzi a részét.

Ez nem 2014-es adás, amikor eredetileg is felvetődött ez az elképzelés? Szerintem ez akkor készülhetett.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Egy elhallgatott népszavazás margójára:
https://ma7.sk/aktualis/szombaton-m...tottak-igy-szavaztak-a-magyarlakta-jarasokban
b76d3492927cc2c3a2568396cd289987.jpg

Nagyon szemtelen. Mintha a nemetek tartoznanak az ukranoknak barmivel is, omg. :D

Akárhányszor bemásolhatjátok. Ez Varsóban senkit nem érdekelt.

Csak a haverjaid ne lepődjenek meg ha jövőre se nyer a konfederacja.
Nekünk itt szinte mindegy, akár nyer, akár veszít az nyugat és az elvtársaik mindenképpen megvadulnak majd. Nem vagyok szurkoló, ez az egész teljesen felesleges volt. Nekem Magyarország számít. A többi él vagy hal, leszarom, de ezzel a nyomorék arroganciával megint a 'kiváló genetikájú és irigylendően sikeres faj' mesterien elbaszott háborús eszkalációjában vagyunk.

Nekünk itt szinte mindegy, akár nyer, akár veszít az nyugat és az elvtársaik mindenképpen megvadulnak majd. Nem vagyok szurkoló, ez az egész teljesen felesleges volt. Nekem Magyarország számít. A többi él vagy hal, leszarom, de ezzel a nyomorék arroganciával megint a 'kiváló genetikájú és irigylendően sikeres faj' mesterien elbaszott háborús eszkalációjában vagyunk.
Ahogy ma tanultam és helyes gondolat, ha közben Ukrajna, mint Magyarország biztonságára legveszélyesebb állam, elvérzik, attól itt nem leszünk nyugtalanító.

Bár a kárpátaljai dandárt mindig a húsdaráló közepébe küldik, Soledarban is ott voltak/vannak....:(

Ehhez a legelső a korrekt helyzet értékelés lenne. De aki azt hiszi, hogy ez egy komoly kérdés Lengyelországban az magát bassza át.

Ehhez a legelső a korrekt helyzet értékelés lenne. De aki azt hiszi, hogy ez egy komoly kérdés Lengyelországban az magát bassza át.
Ugyanakkor aki azt gondolja, hogy nem lehet magja ennek a szemléletnek, az ugyanezt teszi. A béke az nem a háború. Ha fegyvert küldesz a háborúba az nem béke. Egyértelmű, hogy nem tud olyan kimenetele lenni ennek ami jó, így csak a szükséges rossz van fokozva.

De mivel Lengyelország olyan amilyen, egyre több embernek nyílik fel a szeme, és kezdi a dwa bratanki helyett az 1795ös megoldást javasolni a lengyel kérdésre.