Ez honnan jön ?Minek fenntartani egy olyan országnak nagykövetséget, amely nemsokára megszűnik létezni?
Ez honnan jön ?Minek fenntartani egy olyan országnak nagykövetséget, amely nemsokára megszűnik létezni?
Poénnak jó!Ez honnan jön ?
Szerintem az orosz doktrínából leginkább.Ez honnan jön ?
@zolkas
"Oroszok Az Igazság Oldalán
Észt nagykövetnek február 7-én el kell hagynia az Orosz Föderációt - Lavrov"
Minek fenntartani egy olyan országnak nagykövetséget, amely nemsokára megszűnik létezni?
Ez honnan jön ?
Poénnak jó!
tass.ruPoénnak is rossz!
![]()
.
Nő az ottani befektetések kockázata!tass.ru
lettek is vissza minősítettek

új teljesen új autópálya épül az azovi tenger mentén
Dzsankoj-Rosztov-Don
tehenekkel bombázzák újra a halászokat

Próbáld meg értelmezni a cikket,vagy állj le a cuccal! A japók minden évben kaptak egy kvótát,és egy csekket. Mostantól ez megszűnt. Mi ebben a vegzálás,te Nobel várományos? Lapozd fel az izlandiak hakniját az angolokkal,és merengj el rajta,hogy melyik volt az agresszor.
Nem tudok vitatkozni a személyes tapasztalatoddal.Dehogyisnem mert ez tény, hogy pl egy baskir nemzetiségű átlag orosz fiatal számára az egyetlen lehatőség ha bevomul az orosz hadseregbe, az a baj, hogy sokan az orosz életszínvonalat a moszkvai vagy a szentpétervári emberek életszínvonala alapján ítéli meg , de ez nem nagyon nem jellemző Oroszországra mondok neked egy példát 2015-ben voltam egy Szentpétervártól nyugatra kb 30 km-re található faluban , olyan volt mintha 60 évet visszamentem volna az időben , és most Oroszország nyugati részéről beszélek nem Szibériáról...
Ez nem az én ötletem hanem tény hogy Oroszország bizonyos régióiban pl a burjátoknál a dagesztániaknál a tuvaiaknál a kalmüköknél gyakorlatilag a hadsereg jelenti az egyetlen lehetőséget egy átlag orosz számára...Nem tudok vitatkozni a személyes tapasztalatoddal.
Ahogy írtam fentebb, nekem elsőkézből (családból) van tapasztalatom a kinti helyzetről, és a Moszkva környékieket leszámítva egyáltalán nem szupergazdag helyeken élnek (Orenburg és Hanti-Manysiföld). De jól élnek. És a kötelező katonai szolgálaton kívül nem láttak hadsereget (már aki egyáltalán, mert volt aki felmentést kapott) - ugyanakkor már csak a nagy számok törvénye alapján is egy akkora haderő, mint az orosz, rengeteg embert foglalkoztat így vagy úgy. Ld még USA, ott is rengetegen mennek a seregbe, szimplán mert stabil munkahely, utána van még hova menni, ad valamilyen szakmát, stb.
Ide keverted még a különböző nemzetiségeket is, ami (még ha el is fogadjuk, hogy bizonyos etnikumok felülreprezentáltak) amúgy mire is lenne magyarázat? Például arra, hogy adott etnikumoknál (csecsenek, tuvaiak, burjátok...) egészen más a korfa, mint az orosz etnikumnál?
Ezt viszont ne keverd össze azzal az ötleteddel, hogy bárhol is ez az egyetlen alternatíva - ez ugyanis, azon kívül, hogy ezt állítod, semmivel sincs alátámasztva, továbbra sem. De ha ilyen előszeretettel dobálózol a "tény" fogalmával, akkor esetleg támaszd alá valamivel. Akár ha belegondolsz, hogy megfordult az elmúlt egy évben kb 3-400000 katona az OF oldalán ukrajnában - az a teljes lakosságnak kb 0.25%-a. Ebből próbálsz bármilyen következtetést levonni?
![]()
2021 Russian census - Wikipedia
en.wikipedia.org
Továbbra sem jelenti azt, hogy az az egyetlen. Ez egy lehetséges kitörési lehetőség (annak, aki sokat akar keresni, de az se mindig fő szempont). Remélem érzed a különbséget.Ez nem az én ötletem hanem tény hogy Oroszország bizonyos régióiban pl a burjátoknál a dagesztániaknál a tuvaiaknál a kalmüköknél gyakorlatilag a hadsereg jelenti az egyetlen lehetőséget egy átlag orosz számára...

Kezdem az éretni, hogy nem lepukkan Oroszország ettől a háborútól, hanem a nyersanyagkészletét és kapcsolatait felhasználva maximális sebességre kapcsol, és pár dolog kivételével szinte mindenben önellátó lesz. Látva a donbasszi építkezéseket, kb. bármit meg tud gyorsan oldani a központosított közigazgatása és igazságszolgáltatási ill. törvényhozási hatalmánál fogva. Kína is pont azért lett sikeres, amiért Oroszország is az lesz: nincs politikai ugrabugra.új teljesen új autópálya épül az azovi tenger mentén
Dzsankoj-Rosztov-Don
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..