[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

325608770_1545527822616427_7001182404280691277_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hallottál már 30mm-es gépágyút lőni? Esetleg ATGM-et indítani? Nagyon hangos. És az ATGM-nél az sem kizárt, hogy megégetné a vezetőt.
Nem hallottam, épp ezért kérdezem. :)
Amúgy a Spike ATGM-mel szerintem nem lenne gond, mert alapvetően vállról (állványról) indítható rakétának tervezték: a kivető töltet 4-5 méterre kiveti a rakétát mielőtt beindul a hajtómű és felrepül az égbe...

• Tetszik
Reactions: Catles
Nem hallottam, épp ezért kérdezem. :)
Amúgy a Spike ATGM-mel szerintem nem lenne gond, mert alapvetően vállról (állványról) indítható rakétának tervezték: a kivető töltet 4-5 méterre kiveti a rakétát mielőtt beindul a hajtómű és felrepül az égbe...
Persze nem szerencsés, hogy nem tudod kinyitni, de ez nem a harc megvívása szempontjából probléma, csak ezzel kapcsolatban a sok hozzáértő kavarta a vihart a biliben. Az ami miatt meg kell oldani (az optikai rendszer áthelyezésével) ezt a problémát az a vészelhagyás. Olyan nem lehet, hogy a vezető búvónyílását vészhelyzetben azért ne lehessen kinyitni, mert a torony 12 óra irányba áll és fizikai akadályt képez.

Persze nem szerencsés, hogy nem tudod kinyitni, de ez nem a harc megvívása szempontjából probléma, csak ezzel kapcsolatban a sok hozzáértő kavarta a vihart a biliben. Az ami miatt meg kell oldani (az optikai rendszer áthelyezésével) ezt a problémát az a vészelhagyás. Olyan nem lehet, hogy a vezető búvónyílását vészhelyzetben azért ne lehessen kinyitni, mert a torony 12 óra irányba áll és fizikai akadályt képez.
Azt tudom hogy majd át lesz szerkesztve a "fedő". Arra lettem volna kíváncsi hogy nyitott nyílással vezet a vezető, akkor tilos vagy veszélyes-e gépágyúzni...

"Ezt egy RMG 7,62 géppuska egészíti ki: a háromcsövű fegyver a NATO-ban szabványosított 7,62 milliméteres lőszerrel működik." o_O ez nem egycsövűre változott a 30mm oldalán?

Az ami miatt meg kell oldani (az optikai rendszer áthelyezésével) ezt a problémát az a vészelhagyás. Olyan nem lehet, hogy a vezető búvónyílását vészhelyzetben azért ne lehessen kinyitni, mert a torony 12 óra irányba áll és fizikai akadályt képez.
Kár, hogy erre csak az itteni "hozzáèrtők" gondolnak.
Az RM nem. :oops:

• Tetszik
Reactions: rappali_