BMPT / BMPT-72 / Object 199 Ramka / Terminator (Oroszország)

Úgy lengenek a gépágyúk csövei, hogy jó ha harminc méteres a szórásuk.

Ez nekem is feltűnt, ???

---------------------------------------------------------------------

TóVám?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

.

Az a dupla 30-as gá nagyon durca,volt az ukrán topikban egy drón videó,ahogy vagy 1.5km-re lőnek vele, átlósan a mezőn ,másodpercek alatt szarrá lő mindent, az mbt-ken,modern ivf-eken kívül bármit lebont.
Nincs újra töltési idő,5-6 skulci/cső/másodperc,3km-ig betyáros tűzerő,mbt-s sebesség, terepjáró képesség,kisebb célfelület,4 raketta,mondjuk abból lehetne 2x ennyi is, szerintem van helye.

.

t-72m2-moderna.jpg

.

T-72 Moderna + "mai"-modern szenzorok/thermo + harctéri (hálózatos) kommunikáció => T-72Hu(nyadi) :oops:

.

• Hűha
Reactions: enzo
.

t-72m2-moderna.jpg

.

T-72 Moderna + "mai"-modern szenzorok/thermo + harctéri (hálózatos) kommunikáció => T-72Hu(nyadi) :oops:

.

Mondjuk én nem keverném a kettőt,a 30as miatt nem csökkenteném a 125 semmilyen jellemzőjét sem,viszont a szemétből sok 72es(esetleg 55ös)alvázat megmentenék,a terminator tornya max a harmada lehet az eredeti torony súlyának,így mehetne a teknőre akár 5-6 tonna ➕️ páncél is,esetleg aps....

A Szovjet időkben is dedikált BMPT-ket terveztek, nem a meglevő harckocsira akarták ráerőszakolni a 2 x 30 milist.

Hülye kérdésként mivel különb a 2 x 30 milis mint az 1 x 30 ?

Ha orosz, akkor nem túl bonyolult/drága. => Ha az egyik oldalt találat éri, akkor nagy valószínűséggel elvész egy gépágyú a kettőből!

A túloldali szinte biztos működőképes marad!!!
Nem lennék "PöLö" az ATGM-kezelők helyében 1-2 km-en belül --ha nem brutál-sikeres-találat volt-- ... :oops:

Ha egy van az egyik-oldalon/középen akkor "tudjuk-mi-van"...

A német(drága) verzió esetében meg nem is"használatot" várnak el --majd-- a politikusok a katonáktól, hanem, hogy vigyázzanak rá!
...mint ahogy ez a politika elvárás drága és kevés fegyver esetében a történelemben !!!

A győztesek SOHA nem drágát vesznek és/vagy keveset!!!

U.I.: Huszáros vágásként én "megtalálnám" a II. V-h-s, 40mm-es Bofors gépágyú licenszét !!! :oops:

...70+ országban használják még mindig az utódait!

.

Tudja valaki mennyi 30-ast lehet bele málházni?
Ill ezek a 30-as lőszerek csak sima, kinetics lőszerek,vagy valami specks repesz,vagy robbanó cucc?

BMPT -Terminator Szvatovó térségében (erdészeti munkát végez) videón; aki a végeredményre nem kíváncsi az utolsó fél percet ne nézze.

Lehet, hogy ez is ide tartozik, lövész perspektívából, bár a gépből kevesebb látszik.

Na ez pont ide illik.
Mondjuk brit tudós ez is.

úgylátszik igen.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hát ez eléggé összevágott videónak tűnik. A levegőbe pufogtatott, rendes szórást mutató gépágyúsorozatok aligha találtak el bármit. Vagy drónra lőtt?

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül