[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

The Sun a brit bulvárlap. Amiket már összehordtak... és egy sem volt igaz. :)

:oops::rolleyes:
Jó, azért minden viccnek van határa :D !

Egy poénnak jó volt, nagy tömegre azért én nem számítok, kb. mint ha a románok nálunk toboroznának, vagy vica versa... Ott aki hazafi, a másik tábor ellen készül - készült egész életében.

Mariupol, Piaci árak

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
azt nem értem, hogy az illetékes orosz szakszolgálatok miért nem ezeket az életképeket tolják reggel délben és este az ukrán közösségi médiában
mert ha ezt tolnák, akkor ukrajna érdeklődés hiányában már megszűnt volna...

Jó, azért minden viccnek van határa :D !

Egy poénnak jó volt, nagy tömegre azért én nem számítok, kb. mint ha a románok nálunk toboroznának, vagy vica versa... Ott aki hazafi, a másik tábor ellen készül - készült egész életében.

Szerintem profile katonákat keresnek,komoly pénzért,nem hazafiakat,meg nem is amerikaiakra kell lőni,max a túloldali zsoldos amerikaikra,azt meg a zsoldosok tudják kezelni.
Nyilván nem fognak ezrével jelentkezni,de egy próbát megér.

Azt gondoltam volna hogy a high tech cuccokat ami működőképes maradt Irán és Kína megvette tanulmányozni. A kézifegyvereket meg mindenféle bűnbandáknak adták el. De piros alapon fehér betűs újságnak nem hiszek.

Azt gondoltam volna hogy a high tech cuccokat ami működőképes maradt Irán és Kína megvette tanulmányozni. A kézifegyvereket meg mindenféle bűnbandáknak adták el. De piros alapon fehér betűs újságnak nem hiszek.
Írtam az ukrán topikban, hogy akkora baromságokról ír a FOS, annyira hiteltelen lett a mainstream, hogy a ballib média itthon is már a másik oldal médiájából tájékozódik és hoz híreket, mert már ő se hiszi el azt, amit közölnie kellene. A 2.1%os ruszki növekedés, amiről pedig az IMF írt, pláne kukáz minden Eus szánalmas kisérletet és hírt a szankciókról.

Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonbeszélgetést folytatott Mohamed bin Szalmán asz-Szaúd szaúdi koronaherceggel - közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata.

A szűkszavú moszkvai tájékoztatás szerint a felek megvitatták a kétoldalú együttműködés további fejlesztésének lehetőségeit a politikai, kereskedelmi, gazdasági és energetikai ágazatokban, valamint a globális olajpiac stabilitásának biztosítása érdekébe az OPEC+ csoporton belüli együttműködést.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/254599/

Mariupol, Piaci árak

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Minap nezegettem online elelmiszerendelest orosz cuccokbol. Ugy 50% dragabb, 25% ugyanaz, 25%olcsobb aranyban van, de semmiben sincs sáska meg csotany.
A fő gond az hogy az orosz meg a magyar konyha egesz mas.