[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
14 912
41 040
113
Kilátásba helyezte a Donyec-medencei kórházak ellen végrehajtott, a "Nyugat által vezérelt" ukrán rakétacsapások elkövetőinek és megszervezőinek felelősségre vonását vasárnap az orosz külügyminisztérium, háborús bűncselekménynek minősítve a történteket.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/254528/
Abban is bízok,hogy az Oroszok kiteszik valami ukrán platformra a kedves toborzók adatait,minden alkalommal 3-4,jó kondiban lévő,fiatal,maszkos,katonai ruhás úriember rángatja be a tranyóba szerencsétlen nagyfaterokat,biztos létszám feletti az összes toborzó,ezért nem tudnak eljutni a frontra harcolni....
:rolleyes:
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
46 164
70 420
113
Ez így elég homályos. Nem mondom, hogy nem hiszek neked, meg azt sem, hogy küldj rólatok akkor egy közös fotót, de bármilyen bizonyíték nélkül ez is olyan, mint az ukrán propi, hogy valamivel meg kell nyugtatni a népet.
Csak annyit írok FB, a többire rájösz (remélem)
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
46 164
70 420
113
A dán szélsőjobboldalii Rasmus Paludan ismét elégette a Koránt, és ezúttal a koppenhágai orosz nagykövetség előtt tette ezt. Kijelentette, hogy Ramzan Kadirov és Khamzat Chimaev UFC-harcos kényszerítette őt erre az akcióra.

p.s. Nem jósolok neki hosszú életet.

 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
21 914
68 275
113
A dán szélsőjobboldalii Rasmus Paludan ismét elégette a Koránt, és ezúttal a koppenhágai orosz nagykövetség előtt tette ezt. Kijelentette, hogy Ramzan Kadirov és Khamzat Chimaev UFC-harcos kényszerítette őt erre az akcióra.

p.s. Nem jósolok neki hosszú életet.

Kadirov? Legalább egy ateistát bélyegeztek volna meg! De nem, ők egy hithű muszlimot feketítenek be, akiről sok mindent el lehet hinni, csak azt nem, amivel megvádolták. Baldrick is okosabb, mint ők.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
46 164
70 420
113
Tegnap ukrán források arról számoltak be, hogy csoportunk átlépte a határt és behatolt Ternovaja faluba. Csak gyalogság vett részt, páncélozott járművek nem voltak. Ez a hadművelet minden jel szerint felderítő jellegű volt, és nem tűnt a falu elfoglalására tett kísérletnek. Csapataink ebbe az irányba való akadálytalan áthaladásának ténye az ellenség védelmének hiányosságait jelezheti.
SVO
CD-YHKH6gv0.jpg