Közlekedés (infrastruktúra, vasút, autó-motor, elektromos járművek, ...)

Csak úgy, mer húderohadtszép
1920x1080.webp
1920x1080.webp
1920x1080.webp
1920x1080.webp

Ez nagyon jó ár! El kell simerni, ez most egy remek döntés a kormány részéről. Versenyképessé teszi a közösségi közlekedést nem csak munkábajárás, de szabadidős célú utazás esetén is. Az árstopos hülyeségekkel ellentétben ez valódi segítség a megélhetési gondokkal küzdőknek.

Ez nagyon jó ár! El kell simerni, ez most egy remek döntés a kormány részéről. Versenyképessé teszi a közösségi közlekedést nem csak munkábajárás, de szabadidős célú utazás esetén is. Az árstopos hülyeségekkel ellentétben ez valódi segítség a megélhetési gondokkal küzdőknek.

Azért megy már a fanyalgás, hogy a helyi közlekedésre nem érvényes.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Szerintetek a baba Mazda MPVbe, mindegy, hogy milyen gázolajat tankoljak? Eddig csak igénytelen benzinfaló Suzy Ignissel kellett bonyolítani az üzemanyag beszerzést, annak meg bármi jó.

Ezeket a redvás villamosokat is meg lehetett volna Magyarországon csinálni, de inkább kiperkáltak a spanyoloknak 54 milliárdot forintot.
Lehet. Bár akkor aligha jött volna ki ennyiből.
Amennyi villamos fogy itthon, nem biztos, hogy ez akkora üzlet ám. Persze ha mondjuk a már itthon üzemmel rendelkező Stadlertől szerzik be a villamosokat...

• Tetszik
Reactions: megazez and fishbed
Szerintetek a baba Mazda MPVbe, mindegy, hogy milyen gázolajat tankoljak? Eddig csak igénytelen benzinfaló Suzy Ignissel kellett bonyolítani az üzemanyag beszerzést, annak meg bármi jó.

Én nem válogatok, ma pl. a Sibrik/Gyömrői Mobil Petrolnál tankoltam 599.9-ért.
Szerintem tök ugyanaz a gázolaj, mint ami a MOLnál, Shellnél, stbnél kapható.
(Az Auchan kutakat is gyakran látogatom.)

• Tetszik
Reactions: Kim Philby